Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Zoet & Zo

Zin in iets zoets? Het concept Zoet & Zo van Mobile Street Food heeft de lekkerste huisgemaakte friandises en ijs op een ludieke wijze gepresenteerd.

Neem contact op

Mmmm, wat zijn desserts toch altijd heerlijk… Je kunt er niet aan voorbij lopen, vooral niet als je ziet hoe wij de lekkerste creaties voor je gasten presenteren. Vanaf grote, houten etagères staan ze naar je te lonken, spectaculair en weergaloos lekker. Daar kun je simpelweg geen nee tegen zeggen! Als je echt een verwenmoment van je evenement wilt maken, dan neem je Zoet & Zo.

IJsjes op locatie

Frozen Dutch ijs, 100% biologisch en eerlijk, vol smaak. Dit ambachtelijk ijs wordt bereid in de smaken van het seizoen en geserveerd door onze ijsmeisjes vanuit trendy buikbakken. Wij bieden diverse soorten ijssoorten aan afhankelijk van het seizoen.

Friandises op locatie

Friandises, een stoer stukje lekkers voor bij de koffie. Plankjes huisgemaakte zoetigheden zoals; zuidvruchtentaart met hazelnoten, pruimen en honing of Brownie met pecan, karamel en een snufje zout gesneden in een handig klein formaat met een prikker.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Zoet & Zo

Met zoveel lekkere zoetigheid is het heel verstandig om het Zoet & Zo food concept te combineren met een van onze andere foodtrucks zoals de Pasta Factory of BBQ. Wil je de eetopties licht houden of wil je alleen een lunch serveren? Combineer dan met onze Bruschetta Bar.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: