Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Yoghurt Bar

Yoghurt kan altijd en overal toch? Met het concept Yoghur Bar van Mobile Street Food kan je helemaal los gaan met dagverse fruit toppings, crumbles, noten en chocolade.

Neem contact op

Nederland Zuivelland, al gehoord van onze Yoghurt Bar? Het kan toch werkelijk niet ontbreken: yoghurt kan volgens ons Nederlanders altijd en overal. Als ontbijt, als lunch, tussendoortje of als dessert. Je kunt het zelfs bevroren als ijsje eten! We zijn een echt zuivelland en kunnen daarom de Yoghurt Bar niet laten ontbreken in onze overheerlijke foodconcepten.

Yoghurt Bar op locatie!

We presenteren het vanaf onze stoere steigerbuis/houten uitgifte met melkbussen, kratjes en flessen. Je gasten kunnen zelf hun eigen perfecte bakje yoghurt samenstellen. Als basis gebruiken wij een romige biologische yoghurt van de lokale boer. Verantwoord en erg lekker!

Mix & match je bakje yoghurt

Wij zorgen voor een uitgebreide selectie van overheerlijke ingrediënten waaruit gekozen kan worden. Ga je voor een gezonde combinatie, of ben je meer een zoetekauw? Er is voor ieder wat wils met onze dagverse toppings. Alvast een selectie om een beetje in de stemming te komen; pecan caramel brownie met een snufje zout, granola met gedroogde frambozen, Fair trade chocolade schaafsel (een blok met hamer en beitel!), Tutti frutti van appel, pruimen en abrikozen en bijvoorbeeld een mango compote met mandarijn en vanille.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Yoghurt!

De Yoghurt Bar is heerlijk als ontbijt, tussendoortje of lunch, waardoor het perfect te combineren is met onze andere foodconcepten die zich daarop richten. Denk aan de Salad Bar, Juices & Sandwiches en de Lemonade Bar.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: