Yoghurt Bar

Nederland Zuivelland, al gehoord van onze Yoghurt Bar?

Het kan toch werkelijk niet ontbreken: Yoghurt kan volgens ons Nederlanders altijd en overal. Als ontbijt, als lunch, tussendoortje of als dessert. Je kunt het zelfs bevroren als ijsje eten! We zijn een echt zuivelland, en kunnen daarom de Yoghurt Bar niet laten ontbreken in onze overheerlijke food concepten. We presenteren het vanaf onze oud Hollandse bakfiets met melkbussen, kratjes en flessen.


 

Mix & match je bakje yoghurt

Je gasten kunnen zelf hun eigen perfecte bakje yoghurt samenstellen.  Als basis gebruiken wij een romige biologische yoghurt van de lokale boer. Verantwoord en erg lekker!

Wij zorgen voor een uitgebreide selectie van overheerlijke ingrediënten waaruit gekozen kan worden. Ga je voor een gezonde combinatie, of ben je meer een zoetekauw? Er is voor ieder wat wils met onze dagverse toppings:

Pecan caramel brownie met een snufje zout
Praliné van gebrande en gekarameliseerde noten
Granola met gedroogde frambozen
Kokosflinters
Biologische honing
Bastogne crumbles
Nougat brokken
Fair trade chocolade schaafsel (een blok met hamer en beitel!)
In rode port gestoofde stoofpeertjes met kaneel en steranijs
Tutti frutti van appel, pruimen en abrikozen
Mango compote met mandarijn en vanille
Gedroogde vijgen
Verse munt

De lekkerste combinaties met de Yoghurt Bar

Yoghurt is heerlijk als ontbijt, tussendoortje of lunch, waardoor het perfect te combineren is met onze andere food concepten die zich daarop richten. Denk aan de Salad Bar, Juices & Sandwiches en de Lemonade Bar.

Wil je meer weten?

Te combineren met