Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Walking Dinner

Ontspannen en culinair diner nodig? Ga dan voor het Walking Dinner concept van Mobile Street Food, diverse gerechten op een unieke manier gepresenteerd.

Neem contact op

Wil je een diner organiseren voor een grote groep en zelf ook lekker genieten? Kies dan voor een Walking Dinner: kleine gerechtjes, koud en warm op een bijzondere manier gepresenteerd terwijl iedereen lekker staat te drinken en te kletsen.

Geen buffet maar liever een Walking Dinner?

Ontspannen én culinair tegelijkertijd. Perfect voor een borrel met collega’s of een bruiloft! Geen rijen bij de buffetten maar lekker op je eigen plek blijven staan en wij doen de rest.

Wat is een walking dinner?

Een Walking Dinner bestaat uit diverse makkelijk te eten gerechtjes die in kleine porties geserveerd worden. Hierbij hoeven de gasten niet persé aan tafels plaats te nemen en is alles daarom erg flexibel. Een Walking Dinner kan hierdoor ook goed buiten plaatsvinden of bij slecht weer toch weer naar binnen verplaatst worden. Wij hebben een selectie van 13 gerechten waar vooraf een keuze uit gemaakt kan worden.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je Walking Dinner compleet

Voor een geheel verzorgd evenement adviseren wij ook om Borrel & Bier erbij te kiezen, de meest complete foodtruck voor alle denkbare dranken. Van bier en wijn tot non-alcoholisch, Borrel & Bier schenkt het allemaal.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: