Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Tosti Bar

Zin in een toffe tosti? Met het concept Tosti Bar van Mobile Street Food weten wij hoe we de perfecte en allerlekkerste tosti kunnen maken!

Neem contact op

Tosti’s zijn de ideale snack voor tussendoor: snel, makkelijk en absoluut overheerlijk. Tosti’s maken is namelijk een echte kunst en je kunt er eindeloos mee variëren. Voor ons geen eenvoudig plakje ham en plakje kaas, maar culinair tosti’s bakken. Wij weten uit ervaring dat je gasten zich zullen verdringen rondom onze Tosti Bar.

De perfecte tosti op locatie

Maar hoe doe je dat, een perfecte tosti maken die knapperig-van-buiten-en-zacht-van-binnen is? Wij weten het antwoord. We zeggen het wel vaker, aan concessies doen we niet. Wij maken namelijk alleen tosti’s als we de allerbeste en allerlekkerste kunnen maken. Met vers gegrild desembrood van onze plaatselijke bakker, gevuld met origineel beleg en biologische kaas.

Een toffe Tosti Bar!

Met onze toffe Tosti Bar verzorgen wij de lekkerste lunches voor bedrijven, feesten en andere bijeenkomsten en evenementen. Onze Tosti Bar bestaat uit een stoere hoge uitgifte met daarop gietijzeren tosti ijzers voor de echte smaakbeleving!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met onze Tosti Bar

Combineer de Tosti Bar met andere lunch concepten zoals de Salad Bar, de Yoghurt Bar of Soup for You voor een heerlijke middag genieten. Natuurlijk is het bij zulke verrukkelijke tosti’s ook belangrijk om een heerlijk drankje erbij te hebben. Sla daarom ook zeker onze Lemonade Bar niet af.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: