Tosti Bar

Broodnodig; onze Tosti Bar!

Tosti’s zijn de ideale snack voor tussendoor: snel, makkelijk en absoluut overheerlijk. Tosti’s maken is namelijk een echte kunst, en je kunt er eindeloos mee variëren. Voor ons geen eenvoudig plakje ham en plakje kaas, maar culinair tosti’s bakken. Wij weten uit ervaring dat je gasten zich zullen verdringen rondom onze Tosti Bar.
 

Overheerlijk en zonder concessies

Maar hoe doe je dat, een perfecte tosti maken die knapperig-van-buiten-en-zacht-van-binnen is? Wij weten het antwoord. We zeggen het wel vaker, aan concessies doen we niet. Wij maken namelijk alleen tosti’s als we de allerbeste en allerlekkerste kunnen maken.

Met vers gegrilde desembrood van onze plaatselijke bakker, gevuld met origineel beleg en biologische kaas. Natuurlijk geroosterd in een gietijzeren tosti ijzer boven houtvuur, voor die ultieme smaakbeleving.
 

De perfecte tosti

Natuurlijk zijn jij en de gasten op je evenement heel benieuwd naar onze tosti’s. Wij hebben maar liefst vier verschillende, overheerlijke recepten om uit te kiezen:

Desembrood mais
Met geitenkaas, geroosterde flespompoen, spinazie, honing en walnoten

Desembrood wit
Met Spinata Romana, blauwe kaas, gegrilde paprika en rucola

Desembrood meergranen
Met brisket Texas style, zuurkool, cheddar en homemade BBQ saus

Pita
Met kip tandoori, roomkaas, zoete aardappel, mangochutney en koriander
 

De lekkerste combinaties met onze Tosti Bar

Combineer de Tosti Bar met andere lunch concepten zoals de Salad Bar, de Yoghurt Bar of Soup for You voor een heerlijke middag genieten. Natuurlijk is het bij zulke verrukkelijke tosti’s ook belangrijk om een heerlijk drankje erbij te hebben. Sla daarom ook zeker onze Lemonade Bar niet af.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met