Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

The Butcher

Zin in charcuterie? De allerlekkerste vleeswaren à la minute gesneden tijdens jouw evenement met The Butcher concept van Mobile Street Food.

Neem contact op

Of je worst lust? Vers van het mes voor mensen die van een worstje houden, zo uit het vuistje. De worstmaker Brandt & Levie maken charcuterie van alleen Nederlands gehouden varkens. Een goed varkensleven zorgt voor een top kwaliteit worst.

Mobiele charcuterie bar

Gewapend met hakblok en snijmachine snijden wij à la minute de allerlekkerste vleeswaren. De ideale appetizer op een informele avond dus! Wij laten jullie smullen van 6 soorten worsten.

Brandt & Levie

Bij Brandt & Levie is worst maken meer dan een ambacht – het is hun passie. Ze creëren ambachtelijke worsten met de puurste ingrediënten en traditionele technieken. Elke hap is een reis door smaak en traditie, verrijkt met een hedendaagse twist.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met The Butcher

The Butcher is heerlijk als voorafje bij bijvoorbeeld één van onze hoofdconcepten zoals; Taco-Taco of BBQ foodconcept. Denk voor het drinken ook aan onze Lemonade Bar of Borrel & Bier.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: