Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Taco! Taco!

Zin in comfort streetfood? Met het Taco! Taco! concept van Mobile Street Food voegen wij een Mexicaanse twist toe aan jouw bedrijfsfestival.

Neem contact op

Vanaf een robuuste en stoere uitgifte met ook nog eens een houtgestookte bakplaat serveren wij 2 soorten authentieke taco’s! Een heerlijk rijkelijk gevulde flatbread zowel voor de vleesliefhebber als de vegetariër!

Wat weet jij over de taco?

In Mexico en U.S.A vind je ze op bijna elke hoek van de straat. Echt comfort streetfood. Helaas komt er hier bij de gedachte aan een taco, een met gehakt en sla gevulde schelp voor ogen. Een ergernis voor elke Mexicaan.

Tortilla of Taco

Hier in Nederland noemen we alles een taco, maar dat is eigenlijk helemaal niet correct. De basis voor alles in Mexico is de tortilla. Deze platte pannenkoek wordt traditioneel gemaakt.

Een tortilla wordt een taco op het moment dat je hem vult. Dus eigenlijk is de taco de benaming voor het “instrument” dat je gebruikt om de vulling in te vervoeren. Een taco is dus nooit die harde krokante dingen die je in de supermarkt kunt kopen. De echte taco is altijd zacht en kan gevouwen worden. Ideaal gezien kun je een taco met één hand eten.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Taco Bar combineren

Huur je de Taco! Taco! bar in voor je verjaardagsfeest, bruiloft of evenement? Dan raden we je ook Salad Bar aan om je gasten een complete maaltijd te bieden. Ook kun je de Taco! Taco! bar met een van onze vele andere food concepten combineren, zoals heerlijke desserts of dranken.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: