Taco Taco

               
Los Amigos!

In Mexico en U.S.A vind je ze op bijna elke hoek van de straat. Echt comfort streetfood. Helaas komt er hier bij de gedachte aan een taco, een met gehakt en sla gevulde schelp voor ogen. Een ergernis voor elke Mexicaan.

Wist je dat?

Hier in Nederland noemen we alles een taco, maar dat is eigenlijk helemaal niet correct. De basis voor alles in Mexico is de tortilla. Deze platte pannenkoek wordt traditioneel gemaakt.
Het begint met het wassen van de mais en het koken. De mais wordt gekookt met gebluste kalk omdat de maya’s al ontdekten dat mais anders niet goed verteerd kan worden.
Door het koken met de kalk wordt het velletje ook voor ons verteerbaar en kunnen we alle goede stofjes uit de mais ook daadwerkelijk opnemen.

Choices! 
 

Vanaf een houtgestookte bakplaat serveren wij 2 authentieke taco's!

Mais flatbread met pulled pork, romeinse sla, zoetzure witte kool en BBQ saus
Mais flatbread met pompoencurry spread, gegrilde aubergine, avocado, limoen en crème frâiche

Wil je meer weten?

Te combineren met