Taco! Taco!

Comfort streetfood

Vanaf een robuuste en stoere uitgifte met ook nog eens een houtgestookte bakplaat serveren wij 2 soorten authentieke taco's! Een heerlijk rijkelijk gevulde flatbread zowel voor de vleesliefhebber als de vegetariër!

Wat weet jij over de taco?

In Mexico en U.S.A vind je ze op bijna elke hoek van de straat. Echt comfort streetfood. Helaas komt er hier bij de gedachte aan een taco, een met gehakt en sla gevulde schelp voor ogen. Een ergernis voor elke Mexicaan.

Hier in Nederland noemen we alles een taco, maar dat is eigenlijk helemaal niet correct. De basis voor alles in Mexico is de tortilla. Deze platte pannenkoek wordt traditioneel gemaakt.
Het begint met het wassen van de mais en het koken. De mais wordt gekookt met gebluste kalk omdat de maya’s al ontdekten dat mais anders niet goed verteerd kan worden.
Door het koken met de kalk wordt het velletje ook voor ons verteerbaar en kunnen we alle goede stofjes uit de mais ook daadwerkelijk opnemen.

De Taco Bar combineren

Huur je de Taco! Taco! bar in voor je verjaardagsfeest, bruiloft of evenement? Dan raden we je ook Salad Bar aan om je gasten een complete maaltijd te bieden. Ook kun je de Taco! Taco! bar met een van onze vele andere food concepten combineren, zoals heerlijke desserts of dranken.

Download ons gratis Foodbook bomvol inspiratie en informatie!

Mobilestreetfood.nl biedt een unieke whitepaper aan die jou inzicht geeft in de prijzen en kennis laat maken met meer dan 35 Food & Drinks concepten!
Nieuwsgierig geworden?

Interesse in één van onze concepten? Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Referenties

Te combineren met