Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Spijs Girls

Een hapje tijdens de borrel? De stoere meiden uit het concept Spijs Girls van Mobile Street Food toveren in een handomdraai een heerlijke traktatie!

Neem contact op

Kies voor ons nieuwste concept: Spijs Girls. Deze stoere meiden zijn mobiel, interactief en toveren in een handomdraai een heerlijke culinaire traktatie! Ze lopen gezellig tussen de gasten door en werken geheel zelfstandig en pro actief!

Een hapje brengt meteen sfeer

Wij hebben 3 versnaperingen standaard in ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan een taco met steak tartaar of een sushi rol, zo uit het vuistje. Uiteraard denken wij graag met je mee voor een bite op maat!

Kies voor Spijs Girl!

Wie er kiest voor Spijs Girls brengt meteen sfeer aan een evenement. Het is zo fijn als je ergens staat te borrelen en de hapjes worden uitgeserveerd, dit geeft mensen eigenlijk altijd een fijn gevoel.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Spijs Girls!

De Spijs Girls serveren heerlijke hapjes als voorafje of tijdens een evenement. Voor de volledigheid denk dan ook eens aan onze Borrel & Bier bar, wij nemen graag alles uit handen.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: