Soup for You!

Soepje erbij?

Soep kan altijd. Van een hartige, goed vullende wintersoep tot een frisse, koele gazpacho in de zomer. Bovendien kun je het op elk moment eten: tijdens de lunch, als oppepper tussendoor, of als voorgerecht bij de avondmaaltijd. Onze soepen zijn bovendien bereid met heerlijke, dagverse ingrediënten. Dat wil je niet missen!
 

Gezonde huisgemaakte soepen

Soep bevat maar weinig calorieën, en is zowel licht als voedzaam. Gezond én lekker, dus. Omdat wij alleen seizoensgebonden producten van eigen bodem gebruiken garanderen we heerlijke, huisgemaakte soepen met een volle smaak.
 

Duurzaam geserveerd

Onze soepen worden geserveerd met vers afgebakken molen- en zuurdesembrood, naanbrood, rozemarijnstengels, huisgemaakt kruidenboter en tapenade van Taggiasche olijven.

Romige pompoensoep
Met koriander en geroosterde kippendijtjes

Bospaddestoelensoep
Met gedroogde cèpes en oregano

Italiaanse tomatensoep
Met basilicum en croutons

Thaise currysoep
Met gember, kokos en limoen

Soep van gegrilde paprika
Met Griekse yoghurt en kummel

Erwtensoep
Met rookworst en roggebrood met huisgemaakt Zeeuws spek

Soep van knolselderij
Met granny smith, truffel en peterselie

Kreeftensoep
Met bieslook en crème fraîche

Wij serveren deze overheerlijke soepen en bouillons in een duurzame, recyclebare kartonnen beker, vanuit een originele Duitse veldkeuken uit 1956.
 

De lekkerste combinaties met Soup for You

Waar kun je onze soepen niet mee combineren? Gebruik het als voorgerecht bij de Pasta Factory of Build Your Own Burger. Gebruik het als aanvulling op de lunch bij de Salad Bar of de Bruschetta Bar. De mogelijkheden van soep zijn werkelijk eindeloos.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met