Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Snack Wall

Onze verrijdbare Snack Wall is een stijlvolle aanvulling voor uw evenement. Inzetbaar voor bijvoorbeeld uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Neem contact op

Onze nieuwe aanwinst en niet meer weg te denken tijdens een evenement: Snackwall, de snackmuur op wielen! Stoer gepresenteerd met graffiti opdruk inclusief verlichting en 24 verwarmde vakjes om tijdens het gehele evenement de lekkere snacks warm te houden.

Snackmuur op locatie

Deze Snackwall steelt op elk evenement, verjaardagsfeest of bruiloft de show. Gasten kunnen zelf een vakje open trekken en de snack uit het vakje halen, waarbij wij deze natuurlijk weer snel bij zullen vullen. Een selectie uit onze ‘Haute-friture’ snacks zijn bijvoorbeeld; een kroketje chorizo met een zoete aardappel crème of bitterballen van pekingeend. Uiteraard is het ook mogelijk om (gewoon) een lekker frietje met mayonaise uit de snackmuur te serveren.

De snackmuur is overal inzetbaar

Omdat deze Snackwall op wielen staat is het makkelijk inzetbaar voor zowel binnen als buiten. Mocht er een stuk in de ruimte zijn wat afgeschermd of kleiner gemaakt moet worden, rol de snackmuur ervoor en de snackmuur heeft gelijk een dubbele functie.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met de rollende Snackwall

Het is mogelijk om alleen voor de Snackwall te kiezen maar combineren is altijd leuker! Combineer in dat geval de Snackwall met onze andere foodconcepten. Voor een geheel verzorgd evenement adviseren wij ook om Borrel & Bier erbij te kiezen, de meest complete foodtruck voor alle denkbare dranken. Van bier en wijn tot non-alcoholisch, Borrel & Bier schenkt het allemaal.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: