Smash It Ice Cream

Even voorstellen: Smash It!

Bewapend met onze spatels en platen van -30 graden 'smashen' wij vers ijs op een unieke manier! Met keuze uit onze vers gemaakte vloeibare ijs mixen, vers fruit, noten, koekjes en onze verse toppings, kan iedereen zijn eigen ijsje samenstellen.

Huisgemaakt ijs

Na het kiezen van je perfecte smaak combinatie kan de show beginnen!
Het ijs word sierlijk verdeeld en de ingrediënten worden perfect door het ijs gemengd met onze spatels. Na 30 seconden wordt het ijs in een zoete taco geschept. Ready to taste!

De lekkerste combinaties met vers ijs op locatie

Smash It! is heerlijk als dessert, tussendoortje of tijdens een foodfestival met diverse concepten van Mobile Street Food, het kan perfect gecombineerd worden met onze andere foodconcepten. Denk aan dessert na de BBQ of Build Your Own Burger.

Download ons gratis Foodbook bomvol inspiratie en informatie!

Mobilestreetfood.nl biedt een unieke whitepaper aan die jou inzicht geeft in de prijzen en kennis laat maken met meer dan 35 Food & Drinks concepten!
Nieuwsgierig geworden?

Interesse in één van onze concepten? Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Referenties

Te combineren met