Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Shake It!

Zin om te shaken? Kies het concept Shake It! van Mobile Street Food, een mobiele milkshake bar om jouw gasten te voorzien van een frisse milkshake.

Neem contact op

Een milkshake op een warme zomerse dag, met een rietje en een parapluutje! Vruchten coulis, boeren roomijs en verse melk vormen de basis voor onze milkshakes. Zo simpel, zo lekker! Met slechts een paar ingrediënten maken we verfrissende en verrassende shakes voor het hele jaar door.

Oja, met onze diverse toppings geef je een eigentijdse draai aan jou favo shake!

Rollende milkshake bar

Deze milkshake bar rolt letterlijk door de ruimte. Jouw gasten kunnen zelf uit 3 soorten smaken en toppings kiezen en wij maken deze a la minute klaar. Geserveerd uit een 100% recycled disposable beker met een rietje en een servetje maakt het ook nog eens lekker duurzaam.

Van milkshake naar cocktail

De vers bereide milkshakes kunnen omgetoverd worden tot een milkshake cocktail, hoe leuk is dat? Met een scheutje Bacardi, Baileys of Vodka kan het feest pas echt beginnen!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mobiele milkshake bar combineren

Je kunt de Shake It! mobiele milkshake bar altijd goed combineren met onze Build Your Own Burger voor een volledige maaltijd. Maar ook onze Borrel & Bier optie is zeker een goede keuze, dan heb je direct je gasten voorzien van alle dranken.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: