Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Salad Bar

Salade erbij? Met de Salad Bar van Mobile Street Food brengen we de tuin naar je tafel met rijkelijk uitgestalde ingrediënten, voor ieder wat wils!

Neem contact op

Met de Salad Bar creëer je de ideale aanvulling op ons Mobile Street Food pizza of pasta concept. Maar vergis je niet – de Salad Bar kan ook prima op zichzelf staan. Onze dagverse salades kunnen naar eigen wens samengesteld worden en bieden je gasten de mogelijkheid eindeloos te variëren. Carnivoor, vegetarisch of veganistisch, met de Salad Bar is er voor ieder wat wils.

Ook voegt onze Salad Bar extra sfeer toe aan je bruiloft, feest of evenement. Met de rijkelijk uitgestalde ingrediënten brengen we de tuin naar je tafel en creëren we een landelijke stijl. Met al die lekkernijen voor het grijpen wordt iedere gelegenheid een daverend succes.

Pluk je eigen salade

Sluit je ogen en zie het voor je: houten kistjes gevuld met mini pomodori’s waar je gasten zelf hun tomaatjes kunnen plukken. Diverse soorten jonge bladsla, vers afgebakken brood, huisgemaakte basilicum vinaigrette en Caesar dressing in overvloed gepresenteerd. En daarmee begint het pas, want ook ingrediënten zoals; geroosterde kippendijtjes met Tandoori kruiden, geraspte Parmezaanse kaas, huisgemaakte knoflook croutons, zongedroogde tomaat, Taggiasche olijven en krokant uitgebakken pancetta zullen op een informele en uitnodigende manier de tafels vullen. Bij de salades wordt bovendien vers afgebakken molen- en zuurdesembrood geserveerd, met aioli, huisgemaakte kruidenboter en tapenade van Taggiasche olijven.

Salad Shakers

Wil je het je gasten helemaal gemakkelijk maken, kies er dan voor om Fresh Salad Shakers te presenteren. Dagvers bereide salades, deksel erop en schudden maar! Ook hierin bieden we je gasten volop keuze.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met de Salad Bar

Natuurlijk past deze foodtruck perfect bij onze Pizza Bakery of Pasta Factory, maar eigenlijk kun je de Salad Bar overal mee combineren. BBQ, bijvoorbeeld. Of Soup for You, voor een lichte maaltijd die de eetdip geen enkele kans geeft op je evenement!

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: