Pop It

Pop die popcorn

De Amerikanen ontdekten duizenden jaren geleden al dat je met intense hitte mais kon laten ‘poppen’. De ‘popped corn’ (waar de samentrekking popcorn vandaan komt) werd in eerste instantie vooral gebruikt als decoratie. Maar gelukkig kwamen ze er uiteindelijk achter wat het werkelijke nut van popcorn is: heerlijk eten!
 

Pop-up popcorn

Zet popcorn neer en je gasten zijn direct in een fijne stemming. Popcorn doet denken aan de bioscoop, aan festivals en de kermis. Allerlei leuke activiteiten, en dat wil jij met jouw evenement ook bereiken.

De  kraam bestaat uit een vintage popcornmachine, die direct sfeer brengt op feesten en partijen. Dankzij de papieren zakjes zijn we bovendien duurzaam en milieuvriendelijk bezig. Weg met het standaard zoet en zout, wij presenteren met drie heerlijke smaken:

Caramel en sea salt
Witte chocolade en kokosnoot
Napoleon Zoet Zuur (je weet wel, die gele snoepjes!)

Je kunt  voor een vaste tijdsduur huren (2-5 uur) waarin er onbeperkt popcorn gepopt kan worden!
 

De lekkerste combinaties met

Combineer met onze Lemonade Bar voor al je eet- en drinkbehoeften, want na die heerlijke popcorn gaat een fris glas limonade er wel in. Ook kun je het combineren met de Candy Bar, zodat het helemaal een feestje wordt.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met