Poffertjes

Op en top Hollands, poffertjes!

Onze poffertjeskraam is een graag geziene food truck door jong en oud. De geur, het razendsnelle gedraai met de vork waar kinderen gefascineerd naar kunnen kijken. Maar ook de verrukkelijke smaak en kwaliteit van de poffertjes maken dat je gasten keer op keer terugkomen voor een nieuwe portie. Heerlijk ouderwets genieten.

Biologisch en duurzaam 

De poffertjes worden gebakken op een 180 dops koperen bakplaat met eerlijke, biologische ingrediënten. Dat verschil proef je! We bereiden de poffertjes met ambachtelijk gemalen granen en echte vanille. Ze worden rijkelijk bestrooid met poedersuiker en voorzien van een krul roomboter.

Ze kunnen afgemaakt worden met een aantal verschillende opties:

               Caramel sea salt
              Px sherry en rozijnen
                Grand Marnier

De poffertjes worden geserveerd vanuit een milieuvriendelijk, disposable schaaltje, vorkjes en servetten, 100% recyled. Je kunt de poffertjeskraam (en een onbeperkt aantal poffertjes) huren voor een bepaalde tijdsduur (1-5 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lekkerste combinaties met onze Poffertjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Combineer de Poffertjeskraam met onze Lemonade Bar, of breid het uit met onze Candy Bar om je evenement helemaal dat kermis- / festivalgevoel te geven. Ideaal als je een feest geeft met kinderen, want zo zijn ze uren zoet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten?

Te combineren met