Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Poffertjes

Zin in Biologische poffertjes vanuit de oer-Hollandse poffertjeskraam? Het concept Poffertjes van Mobile Street Food heeft het allemaal!

Neem contact op

Op en top Hollands! Onze poffertjeskraam is een graag geziene foodtruck door jong en oud. De geur, het razendsnelle gedraai met de vork waar kinderen gefascineerd naar kunnen kijken. Maar ook de verrukkelijke smaak en kwaliteit van de Poffertjes maken dat je gasten keer op keer terugkomen voor een nieuwe portie. Heerlijk ouderwets genieten.

Poffertjeskraam op locatie, biologisch en duurzaam

De Poffertjes worden gebakken op een 180 dops koperen bakplaat met eerlijke, biologische ingrediënten. Dat verschil proef je! We bereiden de Poffertjes met ambachtelijk gemalen granen en echte vanille. Ze worden rijkelijk bestrooid met poedersuiker en voorzien van een krul roomboter.

Poffertjeskraam

De poffertjes kunnen afgemaakt worden met een aantal verschillende opties zoals; Caramel sea salt, Px sherry en rozijnen of Grand Marnier. De Poffertjes worden geserveerd vanuit een milieuvriendelijk, disposable schaaltje, vorkjes en servetten, 100% recyled. Je kunt de poffertjeskraam (en een onbeperkt aantal Poffertjes) huren voor een bepaalde tijdsduur (1-5 uur).

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Poffertjes catering

Combineer de Poffertjeskraam met onze Lemonade Bar, of breid het uit met onze Candy Bar om je evenement helemaal dat kermis- / festivalgevoel te geven. Ideaal als je een feest geeft met kinderen, want zo zijn ze uren zoet!

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: