Pizza Bakery

Pizza catering, onmisbaar op je evenement

De pizzabakkers van Mobile Street Food zorgen voor een unieke ervaring op ieder evenement, van bruiloft tot bedrijfsfeest. De Pizza Bakery is voorzien van een originele Italiaanse steenoven, zodat de heerlijkste ovenverse pizza’s ter plekke gebakken kunnen worden. Verleid je gasten met de heerlijke geur van versgebakken pizza, en voeg sfeer toe aan je evenement. De Pizza Bakery is een belevenis die niet mag ontbreken.

Flinterdunne, krokante bodems. Dagverse Italiaanse toppings. Houtgestookt: dat proef je!
 

Dagverse ingrediënten 

Als smaakmaker plaatsen wij puntjes Pizza Bianca op tafel. Deze krokante stukjes plat brood met rozemarijn, EV olijfolie en Fleur de Sel worden vers afgebakken en geserveerd met huisgemaakte tapenade van Taggiasche olijven en zongedroogd tomaat.

Onze pizza’s worden bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waar je direct van gaat watertanden. Maak een keuze uit een van de vele pizzasoorten die wij bereiden:

Pizza Pulled Pork
Homemade tomatensaus, pulled pork, artisjok en mozzarella

Pizza al Tonno
Homemade tomatensaus, tonijn, rode ui, kappertjes en mozzarella

Pizza Spinata Romana
Homemade tomatensaus, Italiaanse salami, champignons, courgette en mozzarella

Pizza Pollo Piccante
Homemade tomatensaus, geroosterde kippendijtjes, wilde spinazie, gorgonzola en mozzarella

Pizza Margherita
Homemade tomatensaus, Bulba buffelmozzarella en huisgemaakte pesto (VEG)

De pizza’s uit de Pizza Bakery worden in punten gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas op een milieuvriendelijke, disposable pizzaslice tray.
 

Pizzabakker op maat voor elke locatie

Of het nu om een groot feest of een intieme bijeenkomst gaat, de pizzabakker op locatie kan het allemaal aan. Ook wanneer je de houtoven op een indoor locatie wilt gebruiken. Onze medium pizzaoven heeft compacte afmetingen en is volledig self supporting, zodat deze op vrijwel iedere locatie inzetbaar is. Gaat het juist om baksnelheid, dan zetten wij onze XXL pizzaoven in. Deze houtoven heeft een capaciteit van wel 8 pizza’s tegelijk! 
 

De lekkerste combinaties met pizza catering

Ga je kiezen voor de Pizza Bakery op je bruiloft, verjaardagsfeest of evenement? Dan raden wij je ook van harte onze Salad Bar aan. Zo bied je je gasten een volledige maaltijd. Daarnaast kun je de Pizza Bakery natuurlijk ook combineren met al onze andere Mobile Street Food opties. Maak van jouw evenement een echt unieke belevenis.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met