Pasta Factory

Pasta voor je party

Onze Pasta Factory is niet weg te denken uit het Mobile Street Food assortiment. Immens populair, verrukkelijk, en eindeloos te combineren. De pasta wordt à la minute gekookt, waardoor de foodtruck makkelijk inzetbaar is om grote groepen snel en op hun wenken te bedienen. En wie houdt er nu niet van pasta?

Met deze foodtruck op je bruiloft, party of evenement voeg je een vleugje Italiaans toe en de kans om pasta eens op een andere manier te serveren. Lekker in de hand, voor dat ultieme street food gevoel.
 

Verse pasta catering 

Met pasta catering kunnen je gasten lekker variëren met alle verschillende mogelijkheden. Zo zijn er twee soorten pasta en maar liefst drie soorten huisgemaakte saus om combinaties mee te maken. Alle pasta wordt voorzien van Parmezaanse kaas en rucola, en geserveerd in een milieuvriendelijke, disposable pasta beker.
 

Mix & match 

Kies uit twee soorten pasta, voor die heerlijke bite:

Pasta penne
Conchiglie (schelpjes)

En kies vervolgens voor een van de drie huisgemaakte sauzen van de Pasta Factory, gecombineerd met Parmezaanse kaas en rucola:

Bolognese
Vers bereide tomatensaus, rundergehakt, ui en knoflook

Pancetta / Pecorino
Roomsaus met pancetta, Pecorino en salie

Pesto
Italiaanse saus op basis van basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
 

Kies extra opties: Broodtafel

Onze Pasta Factory is naar wens uit te breiden met een complete broodtafel voor bij de pasta gerechten. De tafel wordt ingericht met vers afgebakken molen- en zuurdesem broden, diverse smeersels en tapenades, en grote stukken Parmezaanse kaas. Zo heb je al gauw een vullende maaltijd vol heerlijke, zondige koolhydraten. Precies wat elk evenement nodig heeft om de sfeer hoog te houden en uren lang door te kunnen.
 

De lekkerste combinaties met pasta catering

Huur je de Pasta Factory in voor je verjaardagsfeest, bruiloft of evenement? Dan raden we je ook Salad Bar aan om je gasten een complete maaltijd te bieden. Ook kun je de Pasta Factory met een van onze vele andere food concepten combineren, zoals heerlijke toetjes of dranken. 

Wil je meer weten?

Te combineren met