Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Pasta Factory

Originele en verse pasta catering voor jouw feest? Het concept Pasta Factory van Mobile Street Food verzorgd verse pasta’s voor jouw bedrijfsevenement.

Neem contact op

Onze Pasta Factory is niet weg te denken uit het Mobile Street Food assortiment. Immens populair, verrukkelijk, en eindeloos te combineren. De pasta wordt à la minute gekookt, waardoor de foodtruck makkelijk inzetbaar is om grote groepen snel en op hun wenken te bedienen. En wie houdt er nu niet van pasta?

Met deze foodtruck op je bruiloft, party of evenement voeg je een vleugje Italiaans toe en de kans om pasta eens op een andere manier te serveren. Lekker in de hand, voor dat ultieme streetfood gevoel.

Varieren met pasta!

Met pasta catering kunnen je gasten lekker variëren met alle verschillende mogelijkheden. Zo zijn er twee soorten pasta en maar liefst drie soorten huisgemaakte saus om combinaties mee te maken. Alle pasta wordt voorzien van Parmezaanse kaas en rucola, en geserveerd in een milieuvriendelijke, disposable pasta beker.

Kies extra optie: Broodtafel

Onze Pasta Factory is naar wens uit te breiden met een complete broodtafel voor bij de pasta gerechten. De tafel wordt ingericht met vers afgebakken molen- en zuurdesem broden, diverse smeersels en tapenades, en grote stukken Parmezaanse kaas. Zo heb je al gauw een vullende maaltijd vol heerlijke, zondige koolhydraten. Precies wat elk evenement nodig heeft om de sfeer hoog te houden en uren lang door te kunnen.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met pasta catering

Huur je de Pasta Factory in voor je verjaardagsfeest, bruiloft of evenement? Dan raden we je ook Salad Bar aan om je gasten een complete maaltijd te bieden. Ook kun je de Pasta Factory met een van onze vele andere food concepten combineren, zoals heerlijke desserts of dranken.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: