Om Te Delen

Delen, delen… zelf houden? 

Onze kleinere food concepten zijn perfect geschikt als tussendoortje of snack op je bruiloft, feest of evenement. Je neemt ze zo mee en kunt ze heel goed samen delen. Of natuurlijk zelf houden, want deze food concepten zijn bijzonder lekker.

Als je je evenement wat extra cachet wil geven, doe je dat door een van deze leuke concepten aan te bieden. Combineer ze met elkaar of met een van onze andere food trucks voor een optimaal effect!
 

 

De pretzels hangen aan koperen buizen, grote gevlochten krakelingen van broodachtig deeg met een bruin, chewy korstje en zeezout. In Oostenrijk en Duitsland zie je ze regelmatig hangen in stalletjes en worden ze geserveerd in eettentjes. Wij geven er maar liefst een drietal dippers bij!

Knoflook yoghurtdip
Grove mosterd kaasspread
Huisgemaakte hummus

   

Wie wil er nu geen Donut Wall? Ze zijn de ideale zoetigheid voor tussendoor, een voordelig alternatief voor een bruidstaart, en een perfecte midnight snack aan het einde van de avond. Voor de zoetekauwen is een Donut Wall met onze minidonuts onweerstaanbaar.

         

     

Nacho’s zijn en heerlijke snack afkomstige uit de Mexicaanse Tex-Mex keuken. Onze huisgemaakte nacho’s worden gefrituurd in 100% zonnebloemolie en gekruid met een eigen specerijenmix. Ze worden geserveerd met tomatensalsa, gesmolten cheddar, avocadospread en zure room.

Voor de echte vleesliefhebbers pimpen wij een gedeelte met onze home made pulled pork en jalapeños, even gegratineerd in onze houtoven. Smullen!
 

 

In 1853 bakte de Amerikaanse kok George Crum bij toeval de allereerste chips. Een gast vond zijn gebakken aardappels te dik gesneden en stuurde ze terug naar de keuken. Crum sneed de aardappels toen zo dun dat ze niet meer met een vork gegeten konden worden. Mensen vonden ze zó lekker dat ze vast op de menukaart kwamen te staan.

Onze chips wordt gebakken in 100% zonnebloemolie, geserveerd in een bruin papieren zakje in een aantal verschillende smaken:

Sea salt
Groentechips
Cheddar onion
Smokey BBQ tortilla
 

 

Deze Amerikaanse snack is het perfecte toetje om een lekkere maaltijd mee af te sluiten. Al sinds de opening van ons zusje, restaurant Zaai Kweek & Eet is het een grote hit en niet meer weg te denken op de menukaart. De Smore’s Bar is ingebouwd in een stoer blad op schragen, inclusief alle benodigdheden en ingrediënten.

Smore’s zijn sandwiches van biscuit, chocolade, karamelsaus en een warme, zachte marshmallow. Je gasten prikken de marshmallows zelf op een stokje en roosteren ze totdat de buitenkant begint te karamelliseren. Tussen de biscuits met een stukje chocola trek je de marshmallow van het stokje zonder vieze vingers. De zachte en warme marshmallow smelt bovendien nog wat van de chocola als je even wacht, zodat het helemaal heerlijk wordt.
 

Onze lekkerste combinaties met Om Te Delen

Natuurlijk zijn deze stations erg goed te combineren met elkaar voor een volledig festivalgevoel. Zo hebben je gasten echt veel te kiezen! Maar ook kun je individuele concepten koppelen. Voor echte zoetekauwen is de combinatie van de Donut Wall en de Candy Bar heel verleidelijk. Serveer de pretzels als hartig tussendoortje naast Borrel & Bier, of koppel de Smore’s Bar als toetje aan Build Your Own Burger.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met