Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Mossel Bar

Zin in mosselen? Voor de fijnproevers en liefhebbers van zeevruchten is de Mossel Bar van Mobile Street Food een buitengewone toevoeging aan elk evenement.

Neem contact op

Voor de fijnproevers en liefhebbers van zeevruchten is onze Mossel Bar een onweerstaanbare toevoeging aan elk evenement. Vooral de overheerlijke mosselen die door Mobile Street Food worden aangeboden! Wil jij genieten van deze delicatesse uit de zee en je gasten iets heel bijzonders voorzetten? Ga dan voor de Mossel Bar.

MMM.. mosselen!

De mossel is het belangrijkste product uit de Nederlandse schelpdierenkweek. In Nederland eten we zelf al zo’n 10 miljoen kilo mosselen per jaar en dat is helemaal niet zo gek. Voor ons hoeft er niets geïmporteerd te worden, wat betekent dat we ze heerlijk vers op ons bord krijgen. Wij gaan zelfs nog een stapje verder: we halen de mosselen direct bij de afslag, zonder tussenkomst van handelaren.

Verser dan vers!”

Zeg ken jij de mosselpan?

Wij serveren eerlijke Zeeuwse mosselen. De bedrijven die mosselen verwerken zijn bijna allemaal gevestigd in Yerseke, Zeeland (aan de Oosterschelde). In alle gevallen betreft het familiebedrijven met een sterke traditie. Alleen daar genieten wij al van en dat zorgt ervoor dat we de mosselen met zorg bereiden tot een heerlijk hapje.

De Zeeuwse mosselen worden bereid met tomaat, sjalot, koriander, peterselie, citroen en witte wijn. Uiteraard serveren we deze in een authentiek mosselpannetje en met behoud van de pure mosselsmaak. Daarnaast serveren wij huisgemaakte cocktailsaus en citroen aioli.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met de Mossel Bar

Laat de mosselen volledig tot hun recht komen door ze te combineren met onze Salad Bar of Bruschetta Bar, zodat je een zeer bijzondere lunch kunt aanbieden aan je gasten. Natuurlijk mag ook zeker onze Borrel & Bier foodtruck niet ontbreken, want zulke overheerlijke mosselen moet je combineren met een van onze prachtige, volle wijnen voor de ultieme smaakbeleving.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: