Mosselbar

MMM.. mosselen!


Voor de fijnproevers en liefhebbers van zeevruchten is onze Mossel Bar een onweerstaanbare toevoeging aan elk evenement. Vooral de overheerlijke mosselen die door Mobile Street Food worden aangeboden! Wil jij genieten van deze delicatesse uit de zee, en je gasten iets heel bijzonders voorzetten? Ga dan voor de Mossel Bar.

Verser dan vers

De mossel is het belangrijkste product uit de Nederlandse schelpdierenkweek. In Nederland eten we zelf al zo’n 10 miljoen kilo mosselen per jaar en dat is helemaal niet zo gek. Voor ons hoeft er niets geïmporteerd te worden, wat betekent dat we ze heerlijk vers op ons bord krijgen. Wij gaan zelfs nog een stapje verder: we halen de mosselen direct bij de afslag, zonder tussenkomst van handelaren.

"Verser dan vers!"
 

    Zeg ken jij de mosselpan? 

Wij serveren eerlijke Zeeuwse mosselen. De bedrijven die mosselen verwerken zijn bijna allemaal gevestigd in Yerseke, Zeeland (aan de Oosterschelde). In alle gevallen betreft het familiebedrijven met een sterke traditie. Alleen daar genieten wij al van, en dat zorgt ervoor dat we de mosselen met zorg bereiden tot een heerlijk hapje.

De Zeeuwse mosselen worden bereid met tomaat, sjalot, koriander, peterselie, citroen en witte wijn. Uiteraard serveren we deze in een authentiek mosselpannetje en met behoud van de pure mosselsmaak. Daarnaast serveren wij huisgemaakte cocktailsaus en citroen aioli.


 

De lekkerste combinaties met de Mossel Bar

Laat de mosselen volledig tot hun recht komen door ze te combineren met onze Salad Bar of Bruschetta Bar, zodat je een zeer bijzondere lunch kunt aanbieden aan je gasten. Natuurlijk mag ook zeker onze Borrel & Bier food truck niet ontbreken, want zulke overheerlijke mosselen moet je combineren met een van onze prachtige, volle wijnen voor de ultieme smaakbeleving.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met