Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Let's Curry

Dol op curry? Dan sluit het Let's Curry concept van Mobile Street Food uitstekend aan bij jouw evenement. Gepresenteerd vanuit onze Dutch Oven foodtruck.

Neem contact op

Met onze voorliefde voor open vuur en pittige curry’s was dit concept al snel geboren. Dankzij de heerlijke geuren die opstijgen uit de gietijzeren pannen wanen je gasten zich direct in Zuid-Azië.

Niets is zo lekker als een pittig gekruide curry met dagverse ingrediënten en specerijen. Bovendien ben je hiermee zeer origineel: hoewel heel veel mensen van curry houden, maken ze het niet gauw zelf en verwachten ze het al helemaal niet tijdens een evenement. Je gasten zullen direct de kans grijpen om dankzij jou een van onze heerlijke curry’s te proeven.

Huisgemaakte curry

Kies je voor Let’s Curry, dan krijg je twee soorten waaruit je gasten kunnen kiezen. Deze curry’s worden gemaakt zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, en zijn dus 100% dagvers! Beide worden geserveerd met kruidige basmatirijst, een kokos-noten mengsel en een crispy cole pickle. Uiteraard geserveerd in een stoere, milieuvriendelijke currybox.

Curry foodtruck

Onze Let’s Curry foodtruck is een Dutch Oven. In Zuid-Afrika noemt men het ook wel een “Plat Potjie”. Hoewel de naam doet vermoeden dat het iets Nederlands is, zijn het vooral de Indiase inwoners die erg bedreven zijn met gietijzeren pannen. De pannen worden verwarmd door smeulend beukenhout. Haal vast even diep adem, want de geur van het hout gecombineerd met onze specerijen kun je nu al bijna opsnuiven. De compacte afmeting van het stalen frame van de Dutch Oven maakt dit concept makkelijk inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Hou er wel even rekening mee dat er met open vuur wordt gewerkt!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Let’s Curry

Met zo’n heerlijk pittig concept als Let’s Curry is het heerlijk om te combineren met iets als onze Bites. Laat je gasten plaatsnemen en naast hun curry genieten van de heerlijkste happen van de plank, zowel warm als koud. Wil je een uitgebreider broodaanbod dan onze extra optie? Ga voor de overheerlijke Bruschetta Bar! Om de dorst te lessen raden we ook van harte onze Lemonade Bar aan.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: