Let’s Curry

Spice up your life met: Let's Curry!

Met onze voorliefde voor open vuur en pittige curry’s was dit concept al snel geboren. Dankzij de heerlijke geuren die opstijgen uit de gietijzeren pannen wanen je gasten zich direct in Zuid-Azië. Niets is zo lekker als een pittig gekruide curry met dagverse ingrediënten en specerijen.

Bovendien ben je hiermee zeer origineel: hoewel heel veel mensen van curry houden, maken ze het niet gauw zelf en verwachten ze het al helemaal niet tijdens een evenement. Je gasten zullen direct de kans grijpen om dankzij jou een van onze heerlijke curry’s te proeven.

Onze Let’s Curry food truck is een Dutch Oven. In Zuid-Afrika noemt men het ook wel een “Plat Potjie”. Hoewel de naam doet vermoeden dat het iets Nederlands is, zijn het vooral de Indiase inwoners die erg bedreven zijn met gietijzeren pannen.

De pannen worden verwarmd door smeulend beukenhout. Haal vast even diep adem, want de geur van het hout gecombineerd met onze specerijen kun je nu al bijna opsnuiven. De compacte afmeting van het stalen frame van de Dutch Oven maakt dit concept makkelijk inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Hou er wel even rekening mee dat er met open vuur wordt gewerkt!
 

Huisgemaakte curry  

Kies je voor Let’s Curry, dan krijg je twee soorten waaruit je gasten kunnen kiezen. Deze curry’s worden gemaakt zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, en zijn dus 100% dagvers!

Heerlijke gele curry
Met geroosterde kippendijtjes, kokos en limoenblad

Pittige rode curry
Met gegrilde pompoen, aubergine en kikkererwten

Beide worden geserveerd met kruidige basmatirijst, een kokos-noten mengsel en een crispy cole pickle. Uiteraard geserveerd in een stoere, milieuvriendelijke currybox.

Kies extra opties: broodtafel

Voor de liefhebber is ons curry concept eventueel uit te breiden met een complete broodtafel. Deze tafel staat vol met vers afgebakken naan- en Turks brood, een spicy spread van kikkererwten, en geroosterde paprika in een dip van komkommer, yoghurt en koriander.

De lekkerste combinaties met Let’s Curry

Met zo’n heerlijk pittig concept als Let’s Curry is het heerlijk om te combineren met iets als onze Bites. Laat je gasten plaatsnemen en naast hun curry genieten van de heerlijkste happen van de plank, zowel warm als koud. Wil je een uitgebreider broodaanbod dan onze extra optie? Ga voor de overheerlijke Bruschetta Bar! Om de dorst te lessen raden we ook van harte onze Lemonade Bar aan.

Wil je meer weten?

Te combineren met