Lemonade Bar

Trendy 50’s: limonade bar

Wie kijkt er niet nostalgisch terug op de jaren ’50? De kleding, de muziek, én de karakteristieke limonades! Vooral als we ze serveren vanuit een van onze food trucks lijkt het net alsof je terug bent gegaan in de tijd. Wij maken onze eigen limonades in diverse smaken, afhankelijk van het seizoen. We serveren ze met crushed ice voor een heerlijke verkoeling tijdens jouw evenement.

Limonade voor jong en oud 

Onze home made lemonades zijn voor jong en oud een hele belevenis. Dankzij de aankleding met Amerikaanse dispensers zorgen we voor een stoere uitstraling en optimaal tapgemak voor je gasten. Omdat we vers fruit in oude limonadekratjes erbij plaatsen, zie je meteen waar je limonade van gemaakt is.
 

 Verfrissende smaken

Onze limonade wordt geserveerd in duurzame disposable bekers, rietjes en servetjes, 100% recycled! Wij bieden de volgende verfrissende smaken, vers bereid:

Citroen en frambozen met lavendel
Ananas, mango en kokos
Watermeloen en aardbeien met basilicum
Limoen met verse munt
Kweepeer met tijm en kaneel

De lekkerste combinaties met de Lemonade Bar

Onze Lemonade Bar is heerlijk verfrissend op een warme zomerdag, en goed toe te voegen aan onze Salad Bar of Soup for You tijdens een lichte lunch. Maar wat denk je van een combinatie met Let’s Curry? Na al dat heerlijke spicy eten is een verfrissende limonade zeker op z’n plaats!

Wil je meer weten?

Te combineren met