Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Foodtrucks

Foodtruck op jouw bruiloft of personeelsfeest? Heerlijk eten geserveerd vanuit een T1 Volkswagen of Brandweeraanhanger, maak je evenement uniek!

Neem contact op

De foodconcepten van Mobile Street Food worden afgemaakt door de unieke uitstraling van de foodtrucks waarin we deze presenteren. Voor een aantal concepten geldt dat je zelf kunt kiezen welke foodtruck het beste past bij jouw evenement.

Welke foodtruck past bij jouw event?

Wil je onze pasta laten serveren uit een oude T1 Volkswagen, puntzakjes roseval vanuit de brandweeraanhanger of een heerlijk stuk vlees, vis of vega van onze bbq foodtruck? Alles is mogelijk bij Mobile Street Food.

Foodtruck huren voor jouw feest?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de gewenste foodconcepten, de foodtruck en eventuele transport- en personeelskosten. Voor meer informatie kan daarom het beste contact met ons opgenomen worden, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De leukste combinaties met onze foodtrucks!

Alle concepten zijn eigenlijk te combineren met foodtrucks. Het geeft een extra leuke twist aan ieder evenement. Foodtrucks op jouw evenement voegen niet alleen heerlijke gerechten toe, maar ook een gevoel van gezelligheid.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: