Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Flammkuchen

Op zoek naar mobiele flammkuchen bakkers? Het concept Flammkuchen van Mobile Street Food maakt de lekkerste; heerlijk dun en kenmerkend knapperig!

Neem contact op

Flammkuchen, letterlijk “brandende taart”, is een traditioneel en authentiek Duits gerecht. Deze hartige taart wordt overal in Duitsland verkocht. Ontdek de authentieke smaak, bij ons draait alles om versheid, kwaliteit en smaakbeleving.

Flammkuchen anders dan pizza!

Hoewel Flammkuchen een beetje op een dunne pizza lijkt is dit niet hoe het smaakt. Doordat er aan het flammkuchendeeg geen gist wordt toegevoegd, gaat het niet rijzen. Dit maakt ze zo heerlijk dun en kenmerkend knapperig!

Soorten Flammkuchen

In het assortiment zitten 3 soorten Flammkuchen welke worden gebakken in mobiele houtgestookte oven en worden geserveerd vanaf een stoere staal/pallethouten uitgifte. De Flammkuchen word uitgeserveerd in een 100% recycled disposable pizzaslice tray met servetten, ook nog eens hartstikke duurzaam dus. Naast de Flammkuchen voorzien wij de tafels ook met heerlijke flatbreads en een huisgemaakte dip.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flammkuchen catering uitbreiden?

Ga je kiezen voor de Flammkuchen op je bruiloft, verjaardagsfeest of evenement? Dan raden wij je ook van harte onze Salad Bar aan. Zo bied je, je gasten een volledige maaltijd. Daarnaast kun je de Flammkuchen natuurlijk ook combineren met al onze andere Mobile Street Food opties. Maak van jouw evenement een echt unieke belevenis.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: