Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Cheese Fondue

Let’s get cheesy? Met het overheerlijke kaasfondue concept van Mobile Street Food met dagverse dippers & toppers kan het dippen pas echt beginnen!

Neem contact op

Hoe meer kaas er overheen zit, hoe beter! Cheese Fondue is weer helemaal hip en terug van weggeweest. Vooral op de manier waarop wij het doen, want dat kunnen we het beste omschrijven als culinair kaas dippen. Bovendien zorgen we er met onze grote gietijzeren pannen voor dat het smeltende goud op een onweerstaanbaar lekkere manier wordt gepresenteerd. En ook onze heerlijke, dagverse dippers & toppers zijn niet te versmaden.

Let’s get cheesy met kaasfondue op locatie!

Onze fondue wordt bereid met een droge Chardonnay, en een Franse Emmentaler: de allerbeste kaas voor een fondue. Elke gast kan met handige prikkers een eigen bakje vullen. Wij bieden de lekkerste keuzes om te combineren met onze Cheese Fondue, want natuurlijk weten wij precies welke smaken bij elkaar passen, een greep uit onze keuzes zijn bijvoorbeeld; krokante groentechips, gefrituurde tortilla met huisgemaakte BBQ-specerijen, groente crudités en gepofte kriel in schil met citroen en oregano.

Dippen maar!

Al onze dippers kunnen gecombineerd worden met diverse toppings, die voor je gasten klaar staan. Zoals geroosterde nootjes, krokant uitgebakken pancetta en groene kruiden. Om je vingers bij af te likken!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Cheese Fondue

De Cheese Fondue werkt perfect als starter, dus combineer het gerust met de Pizza Bakery, Pasta Factory of BBQ. Maar ook bij een foodconcept als de Bruschetta Bar kun je met Cheese Fondue een leuke uitbreiding maken.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: