Cheese Fondue

Let’s get cheesy met onze kaasfondue

Hoe meer kaas er overheen zit, hoe beter! Cheese fondue is weer helemaal hip en terug van weggeweest. Vooral op de manier waarop wij het doen, want dat kunnen we het beste omschrijven als culinair kaas dippen.

Bovendien zorgen we er met onze grote gietijzeren pannen voor dat het smeltende goud op een onweerstaanbaar lekkere manier wordt gepresenteerd. En ook onze heerlijke, dagverse dippers & toppers zijn niet te versmaden.
 

Onze fondue wordt bereid met een droge Chardonnay, en een Franse Emmentaler: de allerbeste kaas voor een fondue. Elke gast kan met handige prikkers een eigen bakje vullen. Wij bieden de lekkerste keuzes om te combineren met onze Cheese Fondue, want natuurlijk weten wij precies welke smaken bij elkaar passen:

- Krokante groentechips
- Gefrituurde tortilla met huisgemaakte BBQ-specerijen
- Vers afgebakken zuurdesem brood
- Huisgemaakte crostini’s met tijm, rozemarijn en zeezout
- Groente crudités zoals bospeen, komkommer, radijs en mini pomodori’s
- Rozemarijn stengels
- Gepofte kriel in schil met citroen en oregano

Al onze dippers kunnen gecombineerd worden met diverse toppings, die voor je gasten klaar staan. Zoals geroosterde nootjes, krokant uitgebakken pancetta en groene kruiden. Om je vingers bij af te likken!
 

De lekkerste combinaties met Cheese Fondue

De Cheese Fondue werkt perfect als starter, dus combineer het gerust met de Pizza Bakery, Pasta Factory of BBQ. Maar ook bij een food concept als de Bruschetta Bar kun je met Cheese Fondue een leuke uitbreiding maken.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met