Candy Bar

Candy Bar: heerlijk snoepen 

Ga helemaal terug in de tijd met ons nostalgische snoepwinkeltje: voor dit food concept hebben we echt uitgepakt. In de vintage kraam hebben we een Droste trekautomaat uit 1964 laten bouwen, zodat het lijkt op de snoepwinkel waar jijzelf, je ouders of grootouders vroeger naar toe gingen. Laat oude tijden herleven, en biedt je gasten een unieke toevoeging op je evenement of bruiloft.

  

Droste

Droste is een in 1890 opgerichte Nederlandse chocoladeproducent, waarvan de chocoladeletters en Drostepastilles nog steeds worden geproduceerd. We hebben de trekautomaat aangepast aan het formaat van de welbekende “Koetjesreep”.

Een aantal bruidsparen die de    op hun receptie of bruiloft hadden ontwierpen een eigen wikkel voor de chocolade, zodat hun gasten een fantastisch bedankje mee naar huis kregen.
 

Als een kind in de snoepwinkel

De Droste trekautomaat is natuurlijk niet het enige in onze Oud-Hollandse snoepkraam! We presenteren de lekkerste snoepjes in oude snoeppotten, vintage kauwgomballenautomaten en koektrommels.

Stroopsoldaatjes, salmiak, kaneelstokjes en heerlijk kleverige toffee. Allemaal snoepjes die nauwelijks nog te vinden zijn, maar die precies passen in die heerlijke nostalgische omgeving van onze.

De    is een echte eyecatcher!
 

De lekkerste combinaties met de Candy Bar

De Candy Bar is heel goed te combineren met onze Lemonade Bar, want na die lekkere snoepjes heb je vast die heerlijke, verfrissende limonade nodig. Je kunt onze Candy Bar ook goed combineren met onze popcornkraam Pop-It voor dat ouderwetse bioscoopgevoel.
 

Wil je meer weten?

Te combineren met