Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Candy Bar

Stroopsoldaatjes, salmiak, kaneelstokjes en meer? Met de nostalgische Candy Bar snoepkraam van Mobile Street Food steel je de show tijdens jouw evenement.

Neem contact op

Ga helemaal terug in de tijd met ons nostalgische snoepwinkeltje: voor dit foodconcept hebben we echt uitgepakt. In de vintage kraam hebben we een Droste trekautomaat uit 1964 laten bouwen, zodat het lijkt op de snoepwinkel waar jijzelf, je ouders of grootouders vroeger naar toe gingen. Laat oude tijden herleven en biedt je gasten een unieke toevoeging op je evenement of bruiloft.

Mobiele Candy Bar

De Droste trekautomaat is natuurlijk niet het enige in onze Oud-Hollandse snoepkraam! We presenteren de lekkerste snoepjes in oude snoeppotten, vintage kauwgomballenautomaten en koektrommels. Stroopsoldaatjes, salmiak, kaneelstokjes en heerlijk kleverige toffee. Allemaal snoepjes die nauwelijks nog te vinden zijn, maar die precies passen in die heerlijke nostalgische omgeving van onze Candy Bar. De Candy Bar is een echte eyecatcher!

Wist je dat?

De chocoladeletters en de Drostepastilles (welke is opgericht in 1890 door een Nederlandse producent) nog steeds worden geproduceerd? We hebben de trekautomaat aangepast aan het formaat van de welbekende “Koetjesreep”. Een aantal bruidsparen die de Candy Bar op hun receptie of bruiloft hadden ontwierpen een eigen wikkel voor de chocolade, zodat hun gasten een fantastisch bedankje mee naar huis kregen.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combineren met de Candy Bar

De Candy Bar is heel goed te combineren met onze Lemonade Bar, want na die lekkere snoepjes heb je vast die heerlijke, verfrissende limonade nodig. Je kunt onze Candy Bar ook goed combineren met onze popcornkraam Pop-It voor dat ouderwetse bioscoopgevoel.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: