Build your own Burger

BYOB: Build Your Own Burger   

Het is helemaal van nu om zelf je combinaties samen te stellen, en zo de perfecte individuele burger te creëren. Soms heb je nu eenmaal zin in een pittige burger met Jalapeño pepers, en soms wil je experimenteren met Danish Blue blauwaderkaas. Kom tegemoet aan elke wens van je gasten, omdat ze zelf kunnen kiezen.
 

Burgers & broodjes

Onze burgers worden door een ervaren braaimeester van 100% Schotse Angus beef gegrild, op onze mobiele Oklahoma smoker. Houtgestookt: dat proef je!

 

Eindeloos combineren

Zo’n zelf samengestelde burger wil iedereen wel hebben, en met onze dagverse ingrediënten komen ze alleen maar terug voor meer. En dat is maar goed ook, want er zijn zo veel verschillende keuzes te maken. Je zult het nooit bij één kunnen laten. De toppings waaruit gekozen kan worden:

Lollo rosso sla
“Huisingelegde” augurken
Pittige Cheddar
Uitgebakken Zeeuws spek
Uienringen geroosterd met tijm en knoflook
Gegrilde rode paprika piri piri
Jalapeño pepers
Danish Blue, een robuuste blauwaderkaas
Home made BBQ saus
Yoghurtdip met mango en basilicum
Hellmann’s mayonaise

 

Kies extra opties voor erbij

Kies uit de volgende extra’s: broodje hamburger, pita pulled pork, pita falafel zoete aardappel, en een mini broodje BBQ worstje Texas style.

Bovendien is Build Your Own Burger uit te breiden met de volgende opties: een puntzak geroosterde roseval met aioli, een puntzak huisgemaakte friet met Zaanse mayonaise, zoete aardappelfriet met truffelmayonaise, en zoete maiskolfjes van de grill met roomboter, zeezout en honing.
 

De lekkerste combinaties met BYOB

Je kunt de Build Your Own Burger food truck altijd goed combineren met onze Salad Bar voor een volledige maaltijd. Maar ook onze Borrel & Bier optie is zeker een goede keuze, dan heb je direct je gasten voorzien van alle dranken. Bovendien staat onze Borrel & Bier food truck lekker stoer naast de grill. Maar denk ook eens aan het dessert: na zo’n heerlijke hartige burger hebben je gasten vast trek in iets lekkers van onze Zoet & Zo food truck. You know you want it!
 

Wil je meer weten?

Te combineren met