Bruschetta Bar

Snackkarretje

Onze Bruschetta bar is een food kar volgeladen met de meest heerlijke ingrediënten en het knapperigste brood. Wij stallen al dat verleidelijke lekkers zo voor je gasten uit, en daar kunnen ze echt niet vanaf blijven.

Ideaal als je veel gasten wilt voorzien van verschillende happen, tijdens een evenement of een bruiloft. Bovendien is dit food concept een fijne informele manier om samen te komen: aan een tafel vol met heerlijkheden om uit te kiezen! 

Wij laten jullie smullen van diverse soorten huisgemaakte bruschetta’s en molenbrood, met smeersels, tapenades, pesto en chutneys. Daarbij snijden wij onder het oog van uw gasten de mooiste Spaanse ham.
 

Dagverse ingrediënten

Uiteraard maken wij gebruik van heerlijke, dagverse ingrediënten voor onze bruschetta’s:

Huisgemaakte crostini’s met tijm, rozemarijn en zeezout
Vers afgebrakken molenbrood en focaccia
Dadelbrood
Tapenade van Taggiasche olijven
Salsa van pommodori, EV olijfolie en basilicum
Huisgemaakte basilicum pesto
Hummus van kikkererwten, gegrilde paprika en koriander
Smeersel van gegrilde portobello en ricotta
Chutney van rode ui, steranijs en kummel
Spread van gepofte aubergine met komijn en knoflook
Parmezaanse kaas
Reypenaer
Wilde rucola
Diverse Spaanse gedroogde worstsoorten, zoals fuet van Iberico en Salami Cacciatore
Mangalica (vers van het mes)

Het Mangalica varken is een inheems, groot varken met een dikke wollen vacht. Het heeft krachtige poten en hoeven, en kent door de vrije uitloop geen stress. Het vet van het Mangalica varken is wat zachter van structuur, en bevat cholesterolarm vet.

Volgens een oude traditie leven de varkens in Hongarije, en worden na hun slacht naar (voornamelijk) Spanje gestuurd om daar te rijpen tot een lekkere salami, worst of ham. De achterpoot wordt minimaal 18 maanden gedroogd met been tot wij het serveren bij onze Bruschetta Bar.

De lekkerste combinaties bij de Bruschetta Bar

De Bruschetta Bar is heerlijk te combineren met ons Soup for You food concept. De heerlijke soepen voegen echt iets toe aan de bruschetta’s en het molenbrood, en natuurlijk al die lekkere ingrediënten die je erop kunt stapelen. Denk voor het drinken ook aan onze Lemonade Bar, of Borrel & Bier.

Wil je meer weten?

Te combineren met