Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Bruschetta Bar

Zin in bruschetta’s? De Bruschetta Bar van Mobile Street Food is een foodkar volgeladen met de meest heerlijke ingrediënten en het knapperigste brood.

Neem contact op

Onze Bruschetta Bar is een foodkar volgeladen met de meest heerlijke ingrediënten en het knapperigste brood. Het maakt niet uit of het om een binnen- of buitenlocatie gaat. Onze bruschetta foodkar neemt weinig plek in en trekt tegelijkertijd alle aandacht naar zich toe. Het aantrekkelijke uiterlijk van de bruschetta foodkar zorgt meteen voor een mooie decoratie op evenementen. Iedereen reageert altijd even enthousiast.

Mobiele bruschetta foodkar

Wij stallen al dat verleidelijke lekkers zo voor je gasten uit en daar kunnen ze echt niet vanaf blijven. Ideaal als je veel gasten wilt voorzien van verschillende happen, tijdens een evenement of een bruiloft. Bovendien is dit food concept een fijne informele manier om samen te komen: aan een tafel vol met heerlijkheden om uit te kiezen! 

Wij laten jullie smullen van diverse soorten huisgemaakte bruschetta’s en molenbrood met smeersels, tapenades, pesto en chutneys. Daarbij snijden wij onder het oog van uw gasten de mooiste Spaanse ham van het Mangalica varken. Uiteraard maken wij gebruik van heerlijke, dagverse ingrediënten voor onze bruschetta’s.

Wist je dat?

Het Mangalica varken een inheems, groot varken met een dikke wollen vacht is? Het heeft krachtige poten en hhoeven en kent door de vrije uitloop geen stress. Het vet van het Mangalica varken is wat zachter van structuur en bevat cholesterolarn vet. Volgens een oude traditie leven de varkens in Hongarije en worden na hun slacht naar (voornamelijk) Spanje gestuurd om daar te rijpen tot een lekkere salami, worst of ham. De achterpoot wordt minimaal 18 maanden gedroogd met been tot wij het serveren bij onze Bruschetta Bar.

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties bij de Bruschetta Bar

De Bruschetta Bar is heerlijk te combineren met ons Soup for You foodconcept. De heerlijke soepen voegen echt iets toe aan de bruschetta’s en het molenbrood en natuurlijk al die lekkere ingrediënten die je erop kunt stapelen. Denk voor het drinken ook aan onze Lemonade Bar of Borrel & Bier.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: