Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Borrel & Bier

Wij brengen je de ultieme verfrissing op locatie tijdens jouw event! Met onze grote koelers, boordevol heerlijke drankjes en crushed ijs, zorgen we ervoor dat je gasten altijd gehydrateerd en verkoeld blijven.

Neem contact op

Bij het organiseren van een evenement is het regelen van de dranken altijd een probleem: hoeveel heb je nodig voor je gasten, waar moet je het allemaal laten en moet je er werkelijk zelf mee gaan sjouwen? Nee!

Mobiele bar voor iedere gelegenheid

Voor al je dranken (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) bieden wij je Borrel & Bier ons drankenarrangement aan. Vanaf speciaal ingerichte drankentafels en crushed ice presenteren wij diverse soorten frisdrank, bieren en heerlijke huiswijnen van Lista Negra!

Ons drankenarrangement uitbreiden?

Koffie & thee bar
Je kunt ervoor kiezen het aanbod dranken uit de Borrel & Bier bar aan te vullen met koffie van Blackstock en 4 soorten losse thee van CiTea. Deze komt met handige filters die zelf te vullen zijn. Voor de gasten die toch graag even iets warms tussendoor willen drinken, of willen starten met een fijne koffieronde.

Gin Tonic – Mojito bar
Deze extra optie is voor mensen die juist de andere kant op willen! Gin Tonic en Mojito zijn momenteel razend populaire cocktails. Er zijn meer dan genoeg gasten die wel wijn en bier drinken, maar liever toch zo’n lekker Mojito willen hebben. Deze luxe drankjes worden in mooie glazen geserveerd, met veel ijs en bijzondere garneringen. Je mag er ook zelf mee aan de slag: de complete bar bevat voldoende ingrediënten voor wel 100 cocktails!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met Borrel & Bier

Borrel & Bier past bij al onze food concepten, van Let’s Curry tot de Salad Bar, en van de Poffertjes tot de Yoghurt Bar. Je kunt nu eenmaal niet zonder dranken en met onze Borrel & Bier krijg je het meest volledige aanbod.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: