Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Cold, Hot en Table Bites

Zin in een Bite? Kies je favoriet uit het concept Bites van Mobile Street Food, deze Bites zijn een perfecte toevoeging aan elk foodconcept.

Neem contact op

Laat je gasten genieten van de meest heerlijke hapjes aan tafel; op zichzelf staand of als aanvulling op een van onze andere foodtrucks en concepten. Lekker aanschuiven en onder het genot van een verrukkelijk assortiment borrelen en bijkletsen.

Table Bites, Cold Bites & Hot Bites

Dankzij onze flexibele food concepten kun je voor een aantal verschillende opties kiezen. Zo zijn onze classic Table Bites plankjes met verschillende assortimenten aan hapjes om te delen. Maar ook kun je voor onze Cold Bites of Hot Bites gaan, waarbij we voor iedereen genoeg lekkere snacks maken om individueel uit te delen.

Borrelhapjes & snacks

Natuurlijk kun je onze Bites met elkaar combineren, maar je kunt ze ook geheel afstemmen op je evenement. Is het buiten en midden in de zomer? Dan zijn de Cold Bites een lekkere snack. Ga je voor een van onze foodtrucks en wil je, je gasten alvast een lekkere appetizer geven? Dan hangt het natuurlijk helemaal af van het soort foodtruck en eten dat je hebt gekozen!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Hoe heb je ons gevonden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De lekkerste combinaties met onze Bites

Table Bites zijn perfect te combineren met de meeste foodconcepten, omdat er zoveel variatie te vinden is en je ze in kunt zetten als appetizers. Ze zijn een ideale toevoeging op elke tafel van de Pizza Bakery tot Soup for You.

INTERESSE IN ONZE CONCEPTEN?

Leuk! We denken graag met je mee. Goed om te weten: wij hanteren een minimale afname van 50 personen. Kom je niet aan dit aantal personen ga dan voor nu aan ons voorbij maar houd ons in gedachten voor een volgende keer!

Neem contact op

TE COMBINEREN MET: