Bruiloft Catering

Ja, ik wil!

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Daarom wil je een onvergetelijke ervaring, die past bij jullie stijl. Lekker eten, voor ieder wat wils en een mooie aankleding. Daarnaast wil je er ook zo min mogelijk omkijken naar hebben, zodat je niet achter de schermen van je eigen bruiloft rond hoeft te rennen. Daar zijn wij voor. Mobile Street Food zorgt niet alleen voor de beste catering en een goede sfeer, ook regelen wij alles tot in de puntjes. Van de stroom tot de versiering, en het bestek tot het opruimen.
 

Stel je eigen bruiloft catering samen

Met de catering van Mobile Street Food kun je verschillende soorten bruiloften organiseren, geheel in de sfeer van jullie droomhuwelijk. Hieronder doen we een aantal ideeën voor je op.
 

Italian summer

Een grote groep familie en vrienden, veel gezelligheid en lekker, calorierijk eten. Er is niet veel voor nodig om je bruiloft het gevoel van een Italiaanse zomerdag te geven. Kies voor klassiek Italiaanse food trucks zoals de Pizza Bakery of de Pasta Factory om het helemaal af te maken.
 

Robuust en stoer

Met onze overheerlijke no-nonsense concepten als de Big BBQ creëer je een robuuste look voor je huwelijksfeest. Een vleesspies, gegrilde groenten en de geur van het bakken in de open lucht. Een stoere catering die wordt afgemaakt door Borrel & Bier.
 

Zeevruchten 

Heb je stiekem altijd gedroomd van een waterthema voor je bruiloft, of ben je dol op de zee en vis? Dat kun je uiteraard ook doorvoeren in je catering. Kies voor de Poké Bowl voor een heerlijke zilte maaltijd, afgemaakt met de verrukkelijke wijnen van Borrel & Bier. Als je je gasten echt wilt verwennen ga je bovendien voor de Mosselbar.
 

DIY bruiloft 

Houden jij en je gasten ervan om zelf je eten samen te stellen en te experimenteren? Maak er dan een DIY bruiloft van. Wij bieden verschillende opties die de keuze helemaal aan jou laten, zoals Build Your Own Burger, de Salad Bar, Cheese Fondue en de verleiding van onze verrukkelijke Table Bites.
 

Festival 

Zijn jullie echte festivalgangers en wil je dat gevoel ook opwekken op je bruiloft? Kijk niet verder dan Mobile Street Food, want bij ons heb je de keuze uit heerlijk festivaleten. Heerlijke popcorn van onze Pop-It, een Poffertjeskraam en de Tosti Bar mogen niet ontbreken. Ook kun je verschillende dingen proberen uit ons Om te delen concept, zoals een Donut Wall of een Pretzel station.
 

Afternoon tea 

Is jouw bruiloft een afternoon affair? Dan wil je daar natuurlijk heerlijke lunchopties bij. Onze Bruschetta Bar is om van te smullen, aangevuld met de Yoghurt Bar. Kies voor een jaren ’50 uitstraling met onze Lemonade Bar, of maak het helemaal af met het Juice & Sandwiches concept.
 

Onze trouwpartners

Jullie zijn niet de enigen die de juiste partner hebben gevonden om deze bruiloft mee te organiseren. Ook bij Mobile Street Food werken we al jaren samen met onze trouwpartners.
 

Trouwen in het Bos 

Trouwen in het Bos heeft openlucht- en kas-locaties door heel Nederland en België. Proef de magische sfeer van een huwelijk tussen het groen, waar onze food trucks heel goed bij passen.
 

Festivalbruiloft 

De festivalsfeer is ongedwongen, vol vrolijke kleuren, lampionnen, bloemen, linten en grappige borden. Festivalbruiloft verzorgt unieke trouwervaringen in samenwerking met de food trucks van Mobile Street Food.
 

Unieke trouwlocaties

Natuurlijk werken wij ook samen met de mooiste trouwlocaties, en mogen wij hier voor vele bruiloften de catering verzorgen. Een kleine greep uit de locaties die beschikbaar zijn.
 

Lichtfabriek 

De Lichtfabriek in Haarlem is een trouwlocatie in industriële stijl. Combineer stijl met stoer in een van de vele zalen die de Lichtfabriek ter beschikking heeft.
 

Trouwen aan de Amstel 

Deze locatie ligt in het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. Trouwen aan de Amstel biedt bruidsparen een trouwlocatie in de Amstelkerk, het vullen van je dagprogramma in de tuin en een feest ter afsluiting in het ernaast gelegen Amstelstroom.
 

Amstel Boathouse 

Wil je je bruiloft op steenworp afstand van het Amsterdamse centrum vieren? In het Martin Luther Kingpark kun je je gehele trouwdag door Amstel Boathouse laten verzorgen. Er zijn maar liefst acht zalen beschikbaar.
 

Ben je intussen de bruiloft al aan het plannen? Neem contact met ons op!