Klanten beoordelen ons met een 9.8 Vandaag contact, binnen 24u offerte

Bouw Borrel

Met het concept Bouw Borrel van Mobile Street Food verzorgen wij de catering op onze herkenbare ludieke wijze; wij bouwen op elke bouwplaats een feestje!

Neem contact op
  • Veel ervaring
    500+ evenementen per jaar

  • Ruim assortiment
    35 foodtrucks & cooking stations

  • Goede keuze
    100% service- en kwaliteitsgarantie

Feestje op de bouwplaats, de spijker op z’n kop!

Met de lancering van de Bouw Borrel gaan wij op onze herkenbare originele wijze de bouwbranche bestormen! Gewapend met BBQ smoker, kitspuit gevuld met mayonaise en kruiwagens met ijskoude versnaperingen bouwen wij op iedere bouwplaats een feestje!

Genoeg redenen voor een borrel op de bouw

Vier je het slaan van de eerste paal of het bepalen van het hoogste punt van een nieuwbouw project? Of plan je een bedrijfsfeest om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Onze Bouw Borrel staat gerant voor een feest dat gesmeerd loopt!

Eerste paal

De eerste paal is de start van een nieuw begin en de kopers zullen worden uitgenodigd om te proosten op deze feestelijke gebeurtenis. De ideale gelegenheid om je buren te ontmoeten onder het genot van een drankje uit onze dranken bar. Naast een heistelling, een startknop of een onthullingsdoek staat Mobile Street Food voor 100% sfeergarantie en toveren wij een lach op het gezicht bij alle genodigden. Met uitzondering van het slaan van de eerste paal nemen wij de complete organisatie uit handen. Het ideale startschot van een succesvolle bouw periode!

FOODBOOK AANVRAGEN

Ontvang direct ons Foodbook en plan vanaf 50 personen je event.

Je ontvangt het Foodbook op het opgegeven e-mail adres!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoogste punt

Even een moment stil staan bij het behalen van het hoogste punt wat traditioneel gevierd wordt met bier, ook wel pannenbier genaamd. De pannen kunnen gelegd worden en samen met de bouwvakkers en/of kopers is dit een goede reden voor een feestje op de bouw. Dames gehuld in overal en met bouwhelm brengen de kruiwagens gevuld met ijskoud bier. De BBQ smoker wordt opgestookt en de geur van flamed grilled burgers verspreid zich over het bouwterrein. Met de kitspuit gevuld met homemade BBQ saus worden de broodjes hamburger afgetopt. Een feest van herkenning en waardering!

Kijkdagen en ontmoet-je-buren borrel

Organiseer een kijkdag voor de nieuwe bewoners om hun woning in aanbouw te bezichtigen en kennis te maken met hun buren. Blije gezichten over de voortgang van de bouw onder het genot van een drankje en een hapje geheel in stijl. Voor iedereen die op een originele wijze iets wil doen voor personeel of bewoners! Onze Bouw Borrel is tevens zeer geschikt voor bouwcenter, groothandel en toeleverancier. Voor als je wilt verrassen met dit culinaire totaalconcept!

Onze Foodconcepten

Met Mobile Street Food als duurzame partner ben je aan het juiste adres voor de totale organisatie van jouw event en zit je nooit meer zonder inspiratie.