Over ons

Over Ons

Mobiele catering

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Met diverse uiteenlopende mobiele kookstations staan wij garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.

De mogelijkheden

Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om een betaalbare en duurzame invulling van jouw event. En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn. Bij ons geen hapjes en standaard buffetten, maar een mobiele pizzabakker op iedere gewenste locatie of huisgemaakte soepen vanuit een veldkeuken uit 1978!

Of wat dacht je van onze verse pasta op locatie vanuit een brandweer aanhanger of een compleet BBQ menu vanaf onze stoere BBQ trailers en houtskool grill. Mocht jouw eet idee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos.

Duidelijk, duurzaam en betaalbaar

Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. Mobiele catering voor ieders budget! Of het nu gaat om 30 personen BBQ of 3000 personen bedrijfsevent, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest, tot in de puntjes verzorgd.

Mobile Street Food is continue in beweging!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835