Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren Mobile Street FoodWil jij een origineel personeelsfeest organiseren voor jouw personeel? Creëer dan een tof personeelsfeest met onze unieke foodtrucks en foodconcepten! Mobile Street Food verzorgt jouw party van begin tot eind, zodat je zelf niets meer hoeft te organiseren. Ideaal voor iedere ondernemer die zijn of haar handen al vol genoeg heeft aan het bedrijf. Bekijk wat er allemaal mogelijk is!

De arrangementen van Mobile Street Food

Wij bieden diverse arrangementen voor iedere feestgelegenheid. Wat dacht je van deze gave ideeën?

  • Borrel & BBQ: Kerstfeest of nieuwjaarsreceptie;
  • Borrel & Bedrijf: Jubileum of afscheid;
  • Borrel & Boot: Teamuitje;
  • Borrel & Bouw: Viering nieuw bedrijfspand;
  • Borrel & Beurs: Productlancering.

Naast deze unieke arrangementen kunnen we bijvoorbeeld ook een BBQ op locatie verzorgen. Wij denken graag met je mee over de invulling van het feest. Neem vandaag nog contact met ons op!

Uniek bedrijfsfeestje organiseren?

Met onze stoere foodtrucks en foodconcepten hoef je niet weer een saaie standaardinvulling van jouw personeelsfeest te organiseren, maar kunnen jouw medewerkers genieten van een groot assortiment aan toffe en originele foodconcepten. Door onze mobiele stands in te zetten, kunnen de medewerkers heerlijke drankjes en hapjes halen, terwijl hun voeten van de vloer gaan! Wij helpen je graag bij het organiseren van een bedrijfsfeest dat je medewerkers niet snel zullen vergeten.

Wij organiseren graag jouw personeelsfeest!

Bij Mobile Street Food kun je eenvoudig een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Je kunt hierbij kiezen uit zeer veel uiteenlopende foodtrucks met heerlijke hapjes. Je kunt kiezen uit veel verschillende concepten, zodat er voor iedereen iets bij zit. Daarnaast kunnen wij in overleg natuurlijk rekening houden met allergieën en andere dieetwensen. Bekijk daarom snel alle mobiele stands en kies jouw gewenste kookstation uit!

Personeelsfeest organiseren Mobile Street FoodKeuze uit diverse foodtrucks

Huur bijvoorbeeld eens een foodtruck! Doordat we veel verschillende foodtrucks hebben, is er altijd één met een concept dat past bij het bedrijf. Gaan jullie voor de gezellige BBQ-foodtruck, de creatieve Build your own Burger, de exotische Let’s Curry of de vitale Salad Bar? Je kunt het helemaal zelf bepalen! Wij kunnen je ook helpen bij de organisatie. Onze foodtrucks hebben al mening personeelsfeest laten slagen. Laat je waardering blijken en verras alle medewerkers met een feest dat ze niet snel zullen vergeten!
 

Leuk idee? Wij denken graag met je mee

Wil je dat wij jouw personeelsfeest van A tot Z organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw gewenste foodtruck er niet tussen? Geen probleem! Je kunt zelf ook met een eet-idee komen. Zo organiseren we samen met jou een geweldig bedrijfsfeest dat voldoet aan al jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Een onvergetelijk personeelsfeest laat je organiseren door Mobile Street Food!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835