Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren Mobile Street FoodWil jij een origineel personeelsfeest organiseren voor jouw personeel? Creëer dan een tof personeelsfeest met onze unieke foodtrucks en foodconcepten! Mobile Street Food verzorgt jouw party van begin tot eind, zodat je zelf niets meer hoeft te organiseren. Wat dacht je van onze diverse arrangementen zoals:

  • Borrel & BBQ: Kerstfeest of nieuwjaarsreceptie
  • Borrel & Bedrijf: Jubileum of afscheid 
  • Borrel & Boot: Teamuitje
  • Borrel & Bouw: Viering nieuw bedrijfspand
  • Borrel & Beurs: Productlancering

Naast deze unieke arrangementen kunenn we ook bijvoorbeeld een BBQ op locatie verzorgen. Wij denken graag met je mee over de invulling van het feest. 

Uniek personeelsfeestje organiseren?

Met onze stoere foodtrucks en foodconcepten hoef je niet weer een saaie standaardinvulling van jouw personeelsfeest te organiseren, maar kunnen jouw medewerkers genieten van een groot assortiment aan toffe en originele foodconcepten. Door onze mobiele stands in te zetten, kunnen de medewerkers heerlijke drankjes en hapjes halen, terwijl hun voetjes van de vloer gaan!

Wij organiseren graag jouw personeelsfeest!

Bij Mobile Street Food kun je eenvoudig een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Je kunt hierbij kiezen uit zeer veel uiteenlopende foodtrucks met heerlijke hapjes. Bekijk daarom snel alle mobiele stands en kies jouw gewenste kookstation uit!

Leuk idee? Wij denken graag met je mee

Wil je dat wij jouw personeelsfeest van A tot Z organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw gewenste food truck er niet tussen? Geen probleem! Je kunt zelf ook met een eet-idee komen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835