Mobiele pizzabakker

Mobiele pizzabakker Mobile Street Food

Een mobiele pizzabakker geeft een unieke draai aan de catering van jouw evenement. De pizzabakker van Mobile Street Food is ideaal voor iedere bruiloft, ieder (bedrijfs)evenement en alle verjaardagsfeesten.

Pizza trailer met authentieke Italiaanse steenoven

Onze mobiele pizzabakker bakt de heerlijkste ovenverse pizza’s. De steenovens zijn hout gestookt, wat de pizza’s hun authentieke smaak geeft. De originele Italiaanse steenoven is professioneel gemonteerd op de pizza trailer van Mobile Street Food. Je mag rekenen op een pizza met flinterdunne en krokante bodem, afgemaakt met dagverse toppings. Wij hebben pizza’s met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Op ons menu staan de volgende pizza’s:

  • Pizza Margherita;
  • Pizza Pollo Piccante;
  • Pizza Spinata Romana (Italiaanse salami);
  • Pizza al Tonno;
  • Pizza Iberico.

Bekijk ook eens de referenties over onze pizza’s en andere foodconcepten of neem een kijkje in ons fotoalbum.

Pizza’s bakken op locatie

De medium steenoven heeft een compacte vorm, waardoor deze op nagenoeg iedere locatie in te zetten is. Heb je de ruimte en wil je pizza’s die super snel klaar zijn? Dan kunnen wij de XXL pizzaoven inzetten, waar wel acht pizza’s tegelijk inpassen! Hoewel open vuur alleen buiten gebruikt kan worden, hebben wij ook een oven die binnen ingezet kan worden. Het maakt dus niet uit welke tijd van het jaar jouw evenement plaatsvindt, de mobiele pizzabakker is erbij! De pizza’s worden voor jullie in punten gesneden en geserveerd met Parmezaanse kaas en rucola. Op tafel plaatjes wij puntjes Pizza Bianca. Dit zijn vers afgebakken, krokante pizzabodems met extra vergine olijfolie, rozemarijn en Fleur de Sel. Daarnaast kun je ze dippen is onze huisgemaakte tapenade van olijven en zongedroogde tomaat.

Huur een mobiele pizzabakker!

Een mobiele pizzabakker van Mobile Street Food is geschikt voor iedere locatie. Met onze ervaren medewerkers ben je verzekerd van een gezellige sfeer op jouw evenement, een goed verloop van het event en natuurlijk verrukkelijke gerechten. Indien gewenst kunnen wij zelfs het volledige feest voor je regelen en verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om en ontdek hoe wij kunnen helpen jouw evenement naar een nog hoger niveau te tillen. Huur een mobiele pizzabakker bij Mobile Street Food! 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835