Mobiele catering

Mobiele catering Mobile Street Food

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering. Met onze mobiele food concepten wordt de catering op jouw evenement verzorgd op een originele en ludieke manier! Geniet van de voordelen van Mobile Street Food! Bied je gasten heerlijke gerechten en dranken die op locatie worden bereid. Een unieke toevoeging dat ieder evenement onvergetelijk maakt!

Mobiele catering van Mobile Street Food

Mobiele catering is tegenwoordig razend populair. Overweeg je om mobiele catering in te schakelen voor jouw bruiloftbedrijfsfeest of ander evenement? Dan kun je bij Mobile Street Food rekenen op:

  • Hoge kwaliteit qua food;
  • Uitmuntende service;
  • Keuze uit uiteenlopende food trucks;
  • Betaalbaar voor ieder budget;
  • Duurzaamheid foodtrucks;
  • Geschikt voor ieder evenement;
  • Transparant in prijsafspraken en voorwaarden;
  • Zeer praktische mobiele kookstations.

Geef een originele draai aan ieder evenement

Wil jij jouw event onderscheiden van alle andere? Laat de catering dan verzorgen door Mobile Street Food. Wij hebben een groot assortiment foodtrucks. Ben jij gek op de Italiaanse keuken? Bij ons kun je een pizza foodtruck of een pasta foodtruck huren. Kom je liever in Indiase sferen? Dan is onze curry foodtruck iets voor jou. Mobile Street Food heeft barbecue foodtrucks voor de vleesliefhebbers, maar er is ook een mobiele salad bar die jouw feest helemaal compleet maakt! De keuze is volledig aan jou. Wij kunnen in overleg natuurlijk rekening houden met allergieën en/of dieetwensen van jou en je gasten.

Mobiele catering op jouw event?

Heb je geen zin meer in hapjes en standaard buffetten, maar heb je liever een origineel mobiel kookstation op jouw evenement? Neem dan snel contact met ons op en laat je informeren over onze heerlijke mobiele catering. Je kunt ons ook bellen voor een vrijblijvend gesprek: 0297-750835. Bekijk ook eens onze referenties! Je kunt zelf kiezen welke foodtruck het beste past bij jouw feest. Onze verschillende foodtrucks brengen ieder een andere sfeer en uitstraling met zich mee. Maak jouw evenement onvergetelijk met de mobiele catering van Mobile Street Food!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835