Mobiele cateraar

Mobiele catering Mobile Street Food

Zoek jij een cateraar die jouw evenement nét dat beetje extra geeft? Huur dan een mobiele cateraar in van Mobile Street Food! Met onze mobiele catering zal je namelijk gegarandeerd een culinair succes hebben op jouw evenement. Geniet van het gemak van een foodtruck en bied je gasten heerlijke dranken en gerechten die worden bereid op locatie. Deze unieke toevoeging zal jouw event onvergetelijk maken!

Waarom mobiele catering van Mobile Street Food?

Mobile Street Food is als ervaren mobiele cateraar dé grote voorloper op dit gebied. Tegenwoordig zijn mobiele cateraars steeds populairder! Schakel ons dus in op jouw personeelsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement. Onze cateraars zijn gegarandeerd:

  • transparant en duidelijk in prijsafspraken en voorwaarden;
  • snel en accuraat;
  • meedenkend;
  • geschikt voor ieder budget;
  • geschikt voor ieder soort evenement;
  • geschikt voor iedere locatie;
  • duurzaam.

Mobiele cateraar Mobile Street FoodMobiele catering altijd een succes!

Foodtrucks zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze worden niet alleen meer gebruikt voor festivals, maar ook voor bedrijfsfeestjes, huwelijksfeesten en bijvoorbeeld barbecues. Deze vorm van catering is dan ook véél origineler en spannender dan de standaard hapjes en buffetten. Til jouw event naar een hoger niveau met een originele foodtruck van Mobile Street Food. Er is keuze uit verschillende trucks en gerechten. Natuurlijk kunnen we ook in overleg het menu aanpassen en rekening houden met eventuele dieetwensen van de gasten.

Foodtruck die past bij jouw evenement!

Kies uit onze vele foodconcepten de truck die het beste past bij jouw evenement. Voor ieder feest is er een geschikte foodtruck. Wat dacht je van een foodtruck op je bruiloft? Super origineel en ook heel erg leuk! Kies de lekkerste hapjes en gerechten voor jouw gasten. Mobile Street Food is trotse partner van ‘Trouwen in het Bos’, waarvoor we al veel buitenbruiloften voorzien hebben van heerlijk eten. Dat kunnen feestelijke hapjes zijn, maar ook een volledig diner voor alle gasten. Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie van deze mooie events. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden!
 

Mobiele foodconcepten

Bij Mobile Street Food kun je eenvoudig een mobiele cateraar vinden voor ieder evenement, op iedere locatie en voor ieder eet-idee. Met een mobiele cateraar kun je kiezen uit allerlei toffe foodconcepten: van pizza tot hamburgers en uiteenlopende stoere foodtrucks. Laat je inspireren door alle events in ons fotoalbum en bekijk ook wat anderen vonden van onze service bij onze referenties. We kunnen de foodtruck helemaal aanpassen aan de sfeer van jouw evenement! Wil je een mobiele cateraar van Mobile Street Food voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bel gerust naar: 0297-750835. 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835