Italiaanse Catering

Italiaanse catering Mobile Street FoodItaliaanse catering is altijd een gegarandeerd succes. Ben jij ook zo dol op Italiaans eten zoals pizza en heb je een professionele en originele catering in gedachten voor jouw evenement? Dat kan bij Mobile Street Food! Wij verzorgen een mobiele catering in Italiaanse stijl van A tot Z, wat past binnen jouw budget.

Pizza, Pasta of Bruschetta van Italiaans recept

Voor jouw mobiele Italiaanse catering hebben wij meerdere foodtrucks beschikbaar. We hebben bijvoorbeeld een mobiele pizzabakker, een ‘Piaggio Ape’ met verse pasta’s en een Bruschetta bar boordevol Italiaanse lekkernijen. Onze enthousiaste cateraars zullen jouw catering helemaal verzorgen op professionele wijze met deze stoere Italiaanse foodtrucks. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service. Zo zal jouw evenement ongetwijfeld een culinair succes worden!

Dagverse pizza catering

Denk je aan Italië, dan denk je natuurlijk aan pizza! Onze pizzabakkers bakken de heerlijkste, dagverse pizza’s in een originele steenoven. Daarom hebben deze pizza’s een veel vollere en diepere smaak dan in normale ovens. Op je pizza vind je enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Bovendien ben je altijd verzekerd van een flinterdunne pizzabodem die lekker krokant is. De bakkers bereiden diverse soorten pizza’s, waaronder:

  • pizza Iberico;
  • pizza al Tonno;
  • pizza Pollo Piccante;
  • pizza Margherita.

Alle pizza’s worden in punten gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas. Bestel er verder een typisch Italiaans biertje bij. Laat je gasten genieten van Peroni Nastro Azzurro, een intens verfrissend en licht sprankelend bier. Met onze unieke pizza catering wordt elk feest of evenement een waar succes.

Verras jouw gasten met een Italiaanse catering!

Vraag gerust een offerte aan voor de heerlijke Italiaanse catering van Mobile Street Food. Je kan bij ons kiezen uit verschillende Italiaanse food concepten. Kies je bijvoorbeeld voor een pizzabakker op locatie of kies jij toch liever voor ons Pasta Factory menu? Ben je dol op de Italiaanse keuken, maar wil je graag iets anders dan pizza of pasta? Onze Italiaanse bruschetta bar is bij al jouw gasten geliefd en kan op elke locatie geboekt worden. De keuze is reuze, waardoor er altijd wel iets bijzit voor je gasten. 

Neem contact op voor meer informatie

Zoek je toch iets anders dan een Italiaanse catering voor jouw evenement, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw feest! Ook kun je direct bellen naar: 0297-750835 voor direct advies. Wij denken graag met je mee. Bekijk ook eens onze referenties om een indruk te krijgen van onze concepten.


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835