Hapjes aan huis

Hapjes aan huis Mobile Street FoodOp een ludieke en originele manier hapjes aan huis serveren voor een verjaardag of jubileum? Met Mobile Street Food zijn er genoeg mogelijkheden. Wij zijn de voorloper op het gebied van mobiele catering, zodat het verzorgen van heerlijke hapjes op locatie geen enkel probleem voor ons is. Wij werken graag mee aan de smakelijke invulling van jouw feest!

Originele catering voor elk evenement

Het maakt niet uit of je thuis een verjaardag of een ander feest organiseert. Met Mobile Street Food heb je altijd hapjes aan huis die bij jouw evenement passen. Van onze heerlijke bruschetta bar tot Spaanse tapas, er is genoeg om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan:

En nog veel meer! Voor ieder iets wils dus. Al onze foodconcepten worden op originele wijze gepresenteerd. Ook als je een ander idee hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Heerlijke hapjes aan huis

Bij Mobile Street Food zorgen we voor de heerlijkste hapjes aan huis. We werken met de beste kwalitatieve producten, zodat je altijd kunt genieten van onze catering. Door de catering uit handen te geven heb je zelf de tijd voor jouw gasten en kun je optimaal genieten van het feest.  Wij streven ernaar de beste service te leveren, zodat jouw feest of evenement een gegarandeerd succes wordt. Wil je meer informatie over onze unieke food en cateringconcepten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835