Foodtruck huren

Foodtruck huren Mobile Street Food

Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij ons kun je foodtrucks huren met zeer veel mogelijkheden. Ook een origineel idee voor bruiloften of personeelsfeesten. Samen met jou creëren we het ideale feest! Wij kunnen ook  het gehele feest van A tot Z voor je organiseren.
 

Grenzeloze mogelijkheden foodtrucks

Wij hebben veel soorten mobiele foodtrucks te huur bij Mobile Street Food, zodat je ongetwijfeld de gewenste foodtruck kunt huren voor jouw event! Jouw gasten zullen genieten van een originele, gezellige en vooral verrukkelijke catering als je een foodtruck huurt bij ons. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze unieke foodconcepten, maar er is veel meer mogelijk. Staat jouw gezochte foodtruck niet in dit rijtje? Geen probleem! Wij kunnen vrijblijvend met jou in gesprek gaan over jouw persoonlijke foodtruck-ideeën! Natuurlijk kunnen we in overleg ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van de hapjes op jouw feest. Bekijk ook eens onze referenties en ons fotoalbum.
 

Een unieke toevoeging aan ieder feest

Of je nu een bruiloft aan het plannen bent of een verjaardagsfeest, een foodtruck is altijd een unieke toevoeging. Jouw gasten kunnen genieten van de lekkerste gerechten en dranken. Daarnaast is de look van een foodtruck ook super leuk voor op de  foto’s. Natuurlijk is het als gast ook leuk om te zien wanneer je aankomt op het feest. Wij hebben meerdere foodtrucks, dus aan jou de keuze welke keuken en welke truck het beste past bij jouw evenement!

 

Foodtruck huren bij Mobile Street Food?

Wil je graag een foodtruck huren en hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0297-750835. Onze mobiele foodtrucks staan garant voor een geslaagd event! Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte feest of zelfs de hele organisatie op ons nemen. Zo is het enige wat jij hoeft te doen te genieten van het evenement. Klinkt dit als muziek in de oren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. De beste foodtrucks met het lekkerste eten kun je huren bij Mobile Street Food!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835