Foodtruck bruiloft

Foodtruck bruiloft Mobile Street Food

Willen jullie trouwen op jullie eigen, originele manier? Dan is een foodtruck bruiloft zeker iets voor jullie! Met een foodtruck op jullie bruiloft kun je genieten van onze heerlijke catering op een unieke locatie, zodat jij, je partner en je gasten een onvergetelijke dag zullen hebben. Het leuke van een foodtruck is dat je je gasten heerlijk eten kan aanbieden op een unieke manier. Zijn jullie niet zo van stijve 7-gangendiners? Dan is een foodtruck onmisbaar op jullie bruiloft!
 

Keuze uit verschillende foodtrucks

Je kunt bij ons kiezen uit veel verschillende foodtrucks. De voertuigen zelf variëren van volkswagenbussen tot oude legerambulances en zelfs een retro bakfiets! Verder zijn er natuurlijk meerdere foodconcepten waar je uit kunt kiezen. Een aantal voorbeelden zijn:

Dit zijn maar een paar voorbeelden uit alles wat wij aanbieden. Natuurlijk kunnen wij in overleg ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen.
 

De magie van een buitenbruiloft met mobiele catering

Een foodtruck bruiloft kun je bijvoorbeeld organiseren in een mooie achtertuin, in een bijzondere boomgaard, aan een romantisch strand, in een magisch bos of op het dromerige platteland. Alles is mogelijk! Bruidsparen kiezen tegenwoordig vaker voor een buitenbruiloft, omdat het makkelijk is te stylen en er weinig regeltjes zijn waar het bruidspaar zich aan moet houden. Mobile Street Food haalt met de bruiloft catering alles uit de kast om jouw foodtruck bruiloft zo speciaal mogelijk te maken. Wij hebben dan ook uiteenlopende soorten foodtrucks met heerlijke eetconcepten die van A tot Z verzorgd worden door onze mobiele cateraars op jullie prachtige trouwlocatie!

 

Foodtruck catering op jouw trouwerij?

Mobile Street Food werkt nauw samen met diverse weddingplanners en evenementenbureaus om jullie unieke trouwplannen voor een foodtruck bruiloft te organiseren. Ook zijn wij trotse partner van ‘Trouwen in het bos.’ Geniet van een originele en intieme ceremonie met een foodtruck bruiloft, waarbij wij jullie bruiloft catering tot in de puntjes verzorgen. Een foodtruck is dé unieke toevoeging aan (de foto’s van) jullie bruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. De perfecte foodtruck bruiloft regel je met Mobile Street Food.

 

Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835