Foodtruck bruiloft

Foodtruck-bruiloft-Mobile-Street-Food

Wil jij trouwen op je eigen, originele manier? Dan is een foodtruck bruiloft zeker iets voor jou! Met een foodtruck op jouw bruiloft kun je genieten van onze heerlijke catering op een unieke locatie, zodat jij, je partner en je gasten een onvergetelijke dag zullen hebben.

De magie van een buitenbruiloft met mobiele catering

Een foodtruck bruiloft kun je bijvoorbeeld organiseren in een mooie achtertuin, in een bijzondere boomgaard, aan een romantisch strand, in een magisch bos of op het dromerige platteland. Alles is mogelijk! Bruidsparen kiezen tegenwoordig vaker voor een buitenbruiloft, omdat het makkelijk is te stylen en er weinig regeltjes zijn waar het bruidspaar zich aan moet houden. Mobile Street Food haalt met de bruiloft catering alles uit de kast om jouw foodtruck bruiloft zo speciaal mogelijk te maken. Wij hebben dan ook uiteenlopende soorten foodtrucks met heerlijke eetconcepten die van A tot Z verzorgd worden door onze mobiele cateraars op jouw prachtige trouwlocatie!

Foodtruck catering op jouw trouwerij?

Mobile Street Food werkt nauw samen met diverse weddingplanners en evenementenbureaus om jullie unieke trouwplannen voor een foodtruck bruiloft te organiseren. Ook zijn wij trotse partner van ‘Trouwen in het bos.’ Geniet van een originele en intieme ceremonie met een foodtruck bruiloft, waarbij wij jouw bruiloft catering tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835