Festival bruiloft

Festival Bruiloft Mobile Street Food

Is een festival bruiloft misschien een goed idee voor de leukste dag van jouw leven? Lekker 'nonchalant trouwen' in een bijzondere omgeving. Zo kun je trouwen op jouw eigen manier en genieten van de ongedwongen sfeer van een gezellige en onvergetelijke bruiloft catering.

Jouw trouwdag in festivalsfeer

Bij een bruiloft met festival thema kun je denken aan een intieme ceremonie met bijvoorbeeld:

  • vrolijke festivalmuziek,
  • gezellige festivaltentjes,
  • foodtrucks met heerlijke hapjes,
  • lang gedekte tafels,

Daarnaast kun je het festival terrein aankleden met mooie lichtjes en lampionnen, zachte kleedjes, geplukte bloemen, in het oog springende kleuren, een warm kampvuur en leuke activiteiten voor jouw gasten. Een festival bruiloft is eenvoudig aan te kleden en er zijn weinig regels waaraan het bruidspaar zich moet houden, vanwege de unieke buitenlocatie. Alles is mogelijk met een bruiloft in deze stijl! Bekijk de ervaringen en referenties van onze klanten of laat je inspireren door ons fotoalbum te bekijken.

Catering op jouw festival bruiloft!

Mobile Street Food is gespecialiseerd in mobiele catering en kan dus ook de catering tot in de puntjes verzorgen op jouw grote dag. Je kunt bij ons kiezen uit uiteenlopende foodtrucks die we overigens speciaal aankleden voor jouw festival bruiloft. Wij doen er alles aan om jou de mooiste dag van je leven te bezorgen en wij staan dan ook nauw in contact met weddingplanners en evenementenbureaus om jullie trouwplannen te verwezenlijken. Ook zijn wij trotse partners van ‘Trouwen in het bos’.

Festival bruiloft op elke locatie

Onze professionele bruiloft catering is geschikt voor iedere locatie. Neem contact met ons op om jouw trouwplannen te bespreken. We helpen je graag om jouw dag onvergetelijk te maken!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835