Catering bruiloft

Catering op je bruiloft Hebben jullie plannen om te gaan trouwen? Maak de bruiloft dan compleet met de spectaculaire bruiloft catering van Mobile Street Food! Wij verwennen jullie gasten graag op de mooiste dag van jullie leven. Met onze heerlijke en professionele bruiloft catering doen wij er dan ook alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Bekijk eens ons fotoalbum voor een sfeerimpressie en laat je inspireren!

Kies jullie favoriete foodtruck

Bij Mobile Street Food kun je kiezen uit veel verschillende keukens en foodtrucks. Op die manier kiezen jullie zelf wat het beste past bij jullie feest. Wij hebben gerechten voor verschillende momenten van de dag. Zo kunnen wij een luxe lunch verzorgen, maar ook borrelhapjes of een diner. Een aantal voorbeelden van onze foodtrucks zijn:

Daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer foodtrucks waar jullie uit kunnen kiezen. Verder kunnen wij in overleg ook rekening houden met allergieën en eventuele andere dieetwensen. Zo kunnen jullie samen met alle gasten genieten van die prachtige dag.

Wij verwennen jullie gasten graag!

Mobile Street Food is voorloper op het gebied van mobiele catering en is daarbij ook gespecialiseerd in het verzorgen van een verbluffende bruiloft catering. Speciaal voor deze bijzondere dag zal ons mobiele kookstation extra worden aangekleed. Verder staan wij in nauw contact met meerdere weddingplanners en evenementenbureaus om jullie trouwplannen optimaal te kunnen verwezenlijken. Bovendien zijn wij trotse partner van ‘Trouwen in het Bos.’ Met onze goed verzorgde bruiloft catering kun je rekenen op een culinair succes op jullie bruiloft!

Catering bruiloft Mobile Street FoodFoodtruck die past bij jullie bruiloft

Waar jullie ook gaan trouwen, op iedere trouwlocatie is een foodtruck geschikt. Er is keuze uit veel verschillende foodtrucks, waarvan er altijd wel een bij jullie feest past. Daarnaast kunnen wij natuurlijk meedenken met de sfeer die jullie hebben gekozen. Zo kunnen we in overleg kiezen voor de leukste hapjes, die er chic uitziet en ook nog eens ontzettend lekker zijn! Willen jullie de gasten liever een volledig diner aanbieden? Ook dat kan met onze foodtrucks. Er is keuze uit diverse wagens en gerechten. Samen met jullie zullen we de perfecte gerechten verzinnen en een heerlijk menu samenstellen voor op jullie bruiloft!

Ja, ik wil… bruiloft catering van Mobile Street Food

Meerdere bruidsparen gingen jullie voor en lieten door ons de catering voor hun bruiloft verzorgen. Ook verzorgen we met regelmaat de bruiloft catering op de prachtige trouwlocatie van Sibiz, in het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor jullie mogelijkheden omtrent bruiloft catering en andere specifieke wensen. Ook kun je direct bellen naar: 0297-750835. Voor de leukste en meest unieke catering voor jullie bruiloft moet je bij Mobile Street Food zijn.


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835