Catering bruiloft - Mobile Street Food

Catering bruiloft

Catering-bruiloft-Mobile-Street-Food

Heb jij plannen om te gaan trouwen? Maak jouw bruiloft dan compleet met de spectaculaire bruiloft catering van Mobile Street Food! Wij verwennen jouw gasten graag op de mooiste dag van jullie leven. Met onze heerlijke en professionele bruiloft catering doen wij er dan ook alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Bekijk eens ons fotoalbum voor een sfeerimpressie. 

Wij verwennen jouw gasten graag!

Mobile Street Food is voorloper op het gebied van mobiele catering en is daarbij ook gespecialiseerd in het verzorgen van een verbluffende bruiloft catering. Speciaal voor deze bijzondere dag zal ons mobiel kookstation extra worden aangekleed. Verder staan wij in nauw contact met meerdere weddingplanners en evenementenbureaus om jullie trouwplannen optimaal te kunnen verwezenlijken. Bovendien zijn wij trotse partner van ‘Trouwen in het Bos.’ Met onze goed verzorgde bruiloft catering kun je rekenen op een culinair succes op jouw bruiloft!

Ja, ik wil bruiloft catering van Mobile Street Food…

Meerdere bruidsparen gingen jullie voor en lieten door ons de catering voor hun bruiloft verzorgen. Ook verzorgen we met regelmaat de bruiloft catering op de prachtige trouwlocatie van Sibiz, in het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor jullie mogelijkheden omtrent bruiloft catering en andere specifieke wensen. Ook kun je direct bellen naar: 0297-750835. 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835