Catering Aan Huis

 Catering aan huis Mobile street foodWil je catering aan huis of op locatie regelen voor een feest of evenement? Met Mobile Street Food regel je heerlijke gerechten met een originele twist. Geen standaard buffetten, maar toffe foodconcepten geserveerd op een ludieke wijze. Jij kiest de gerechten/keuken uit en wij zorgen voor de rest. Laat jouw gasten heerlijk smullen van onze uitgebreide catering. Jouw feest of evenement wordt een succes met onze heerlijke gerechten!

Mobiele catering voor elke gelegenheid

Of je nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, met Mobile Street Food heb je catering aan huis die geschikt is voor elke gelegenheid. Van een uitgebreide barbecue tot aan een gezellige borrel, je organiseert het met onze mobiele catering! Voor alle smaakvoorkeuren wat wils, zoals voor de exotische keuken:

Ook voor de zoetekauwen hebben wij ook genoeg keus. Wat dacht je van biologische poffertjes of huisgemaakt desserts en ambachtelijk ijs. Onze vintage snoepkraam is ook altijd een groot succes! Heb je zelf ideeën over de invulling van jouw evenement? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met je mee! Binnen 24 uur ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel. 

Ga voor ludieke catering aan huis

Mobile Street Food garandeert de beste kwaliteit food en service. Wij beschikken over verschillende opvallende foodtrucks. Op die manier zorgen we elke keer voor een geslaagde catering aan huis. Zo heb jij je handen vrij en tijd om te genieten met de gasten. Wij helpen graag mee om jouw feest een succes te maken! Ook voor catering op locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse gave locaties zoals NEMO Amsterdam en de Lichtfabriek in Haarlem. Ook verzorgen wij een rondvaart door de binnenwateren van Aalsmeer met een aansluitende stoere BBQ. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact op, dan helpen we je graag!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835