Barbecue op locatie

Barbecue op locatie Mobile Street FoodZoek je heerlijke barbecue catering op locatie? Denk dan eens aan onze originele mobiele barbecuetrailer! De barbecue creëert sfeer op ieder evenement. Met keuze uit vier verschillende menu’s zetten onze cateraars voor ieder budget een kwaliteitsmaaltijd voor jouw gasten klaar. Alleen de beste producten gaan op de barbecue. Zelfs voor vegetarische barbecue catering kan je bij ons terecht! Neem dus gerust een kijkje in ons aanbod of neem contact met ons op.

Barbecue catering op iedere locatie

Onze mobiele ‘Oklahoma Country Smoker’ is een barbecue foodtruck met een échte braaimeester die verschillende Amerikaanse smoke- en grilltechnieken toepast voor jouw gasten op de gewenste locatie. De zelf ontworpen Amerikaanse smokers zijn er in diverse maten, zodat onze catering eenvoudig past in iedere ruimte, binnen én buiten. Daarbij maakt het niet uit of je een barbecue organiseert voor tientallen of zelfs honderden mensen! Bekijk de referenties over onze barbecue op locatie of bekijk ons fotoalbum.

Verschillende barbecue arrangementen

Onze cateraars bereiden alleen het beste vlees en de beste groenten voor uw gasten. 100% Schotse Angus beefburgers, gerookte zalm, gemarineerde kip en geroosterde pompoen zijn gerechten die je vindt in onze verschillende menu’s. Hieronder zie je verschillende barbecue catering arrangementen die wij verzorgen:

  • BBQ ‘Nice to meat’;
  • BBQ ‘Wall of Flame’;
  • BBQ ‘K.I.P.’;
  • BBQ ‘Veggie’.

Even snel iets op de barbecue gooien is er voor onze chefs niet bij. Met veel geduld wordt het vlees perfect gegaard en geserveerd met huisgemaakte sauzen, dips. Neem vooral een kijkje bij onze menu’s om meer te lezen over onze ongeëvenaarde gerechten.

Huur onze barbecue trailer voor jouw event!

De barbecue op locatie heeft vier uitgebreide menu’s om uit te kiezen, waardoor onze barbecue catering geschikt is voor ieder budget. Bekijk snel alle verschillende BBQ menu’s en andere arrangementen. Naast barbecue catering kunnen wij namelijk ook veel andere soorten catering op locatie verzorgen, zoals een yoghurt bar of een Italiaanse steenoven voor de perfecte pizza’s. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste arrangement voor jouw evenement of feest. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust op 0297 750835 of vul ons contactformulier in.


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835