Barbecue op locatie

Barbecue op locatie Mobile Street FoodZoek je heerlijke barbecue catering op locatie? Denk dan eens aan onze originele mobiele barbecue trailer! Geschikt voor elk evenement zoals een bedrijfsfeest en inzetbaar op iedere locatie!

Barbecue catering op iedere locatie

Onze mobiele ‘Oklahoma Country Smoker’ is een barbecue foodtruck met een échte braaimeester die verschillende Amerikaanse smoke- en grilltechnieken toepast voor jouw gasten op de gewenste locatie. De zelf ontworpen Amerikaanse smokers zijn er in diverse maten, zodat onze catering eenvoudig past in iedere ruimte, binnen én buiten. Daarbij maakt het niet uit of je een barbecue organiseert voor tientallen.. of zelfs honderden mensen! Bekijk de referenties over onze barbecue op locatie of bekijk ons fotoalbum.

Huur onze barbecue trailer voor jouw event!

De barbecue op locatie heeft 3 uitgebreide menu’s om uit te kiezen, zodat deze barbecue catering geschikt is voor ieder budget. Bekijk snel alle verschillende BBQ menu’s en neem contact met ons op voor meer informatie over een professionele barbecue catering op locatieHeb je nog vragen? Dan kun je ons ook bellen: 0297-750835. 


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835