Barbecue catering

Barbecue catering Mobile Street Food

Met barbecue catering van Mobile Street Food steel jij de show op jouw evenement! Onze catering is geschikt voor iedere BBQ gelegenheid en ieder feest is reden genoeg om te barbecueën. Bovendien is het ook geschikt voor ieder budget én smaak, vanwege de verschillende menukeuzes. Er is dus voor iedereen genoeg te kiezen! Bekijk snel hoe wij jouw gasten blij kunnen maken met een heerlijke barbecue op locatie!

Keuze uit 3 BBQ menu’s

Wie zegt dat er op een barbecue alleen vlees gebraden moet worden? Ook voor vegetariërs en visliefhebbers zijn onze barbecue menu’s zeker een succes! Bij onze culinaire barbecue catering kun je kiezen uit drie overheerlijke menu’s:

  • BBQ ‘Nice to meat’, met o.a. spareribs, grillburgers en diverse salades;
  • BBQ ‘Wall of flame’, met o.a. pulled pork, zalm en gegrilde courgette;
  • BBQ ‘Veggie’, met o.a. gepofte aardappeltjes, geroosterde pompoen en salades;

Bekijk alle onderdelen van de drie barbecue menu’s en kies jouw favoriet!

Ervaren barbecue chefs

Onze bekwame cateraars gebruiken verschillende Amerikaanse smoke- en grilltechnieken voor een spectaculaire barbecue catering op jouw evenement. Dat kan bijvoorbeeld een bruiloft zijn, maar ook een verjaardag of bedrijfsfeest. Ieder feestje verdient een heerlijke barbecue! Je hebt de keuze uit drie verschillende barbecuemenu’s die wij aanvullen met huisgemaakte salades, lekkere sauzen en vers afgebakken molenbroden. Daarnaast staan wij bekend om ons uitstekende kwaliteitsvlees en onze super malse kippendijtjes.

Bedrijfsfeest: Borrel & BBQ

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest hebben de meeste ondernemers geen tijd. Wij verzorgen graag jouw event! Kies bijvoorbeeld voor ons Borrel & BBQ arrangement. Hierbij wordt gezorgd voor drank en BBQ hapjes, zoals gegrilde kippendijtjes, Fish & Chips en een rucolastamppotje. Deze worden op een unieke manier geserveerd, vanaf onze mobiele smoker. Op deze manier kunnen we tot honderd medewerkers een gezellige avond bezorgen, zonder dat je er überhaupt maar naar hoeft om te kijken!

Ga voor mobiele barbecue catering!

Jouw gasten zullen versteld zijn van onze BBQ catering. Verwen alle aanwezigen met de geur van smeulend hout, gegrild vlees en gerookte vis. Geniet van jouw feest en laat ons de catering verzorgen. Bekijk ons fotoalbum voor een glimp van de heerlijke catering. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. De beste barbecue catering vind je bij Mobile Street Food!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835