Barbecue catering

Barbecue catering Mobile Street Food

Met barbecue catering van Mobile Street Food steel jij de show op jouw evenement! Onze catering is geschikt voor iedere BBQ gelegenheid en ieder feest is reden om te barbecueën! Bovendien is het ook geschikt voor ieder budget én smaak, vanwege de verschillende menukeuzes. Voor ieder wat wils dus! Bekijk dus snel hoe wij jouw gasten blij kunnen maken met onze barbecue op locatie!

Ervaren Barbecue chefs

Onze cateraars gebruiken verschillende Amerikaanse smoke- en grilltechnieken voor een spectaculaire barbecue catering op jouw evenement, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende BBQ menu’s die door ons worden aangevuld met huisgemaakte salades, sauzen en vers afgebakken molenbroden. Wij staan daarnaast bekend om ons kwaliteitsvlees en onze super malse kippendijtjes.

Keuze uit 3 BBQ Menu's 

Voor vegetariërs en visliefhebbers zijn de barbecue menu’s ook zeker een succes! Voor onze barbecue catering kun je kiezen uit de volgende heerlijke menu’s:

  • BBQ ‘Nice to meat’ met o.a. Spareribs, grillburgers en diverse salades
  • BBQ ‘Wall of flame’ met o.a. Pulled pork, zalm en gegrilde courgette
  • BBQ ‘Veggie’ met o.a. Gepofte aardappeltjes, geroosterde pompoen en salades

Dit is slechts een selectie, bekijk hier de volledige barbecue menu's.

Ga voor mobiele barbecue catering!

Jouw gasten zullen versteld staan van onze BBQ catering! Verwen jouw gasten met de geur van smeulend hout, gegrild vlees en gerookte vis. Geniet van jouw feest en laat ons de catering verzorgen. Bekijk ons fotoalbum voor een glimp van de heerlijke catering. Neem snel contact met ons op voor meer informatie!


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835