In de media

Scroll naar beneden voor een sfeerimpressie!
In de media

Personeelsfeest Technische Unie

Zomers FesTUval voor 2150 medewerkers van Technische Unie 
 
Op 22 juni arriveerden medewerkers, partners en kinderen bij de Poort van Heusden voor een wel heel speciaal uitje. Voor de 2150 deelnemers (waaronder 600 kinderen) was namelijk een volledig festivalterrein in zomerse sferen opgebouwd.

Er was keuze uit meer dan 50 activiteiten waar iedereen zich sportief, creatief of recreatief kon uitleven. Zo was er lachyoga, lasergamen, kinderboerderij met kamelen, trial bike workshop, voetbalclinic en quadrijden. Maar ook sieraden maken, limbodansen en een fietstocht stonden op het programma. Een super relaxte dag, boordevol keuze waarbij de deelnemers zelf ter plekke konden beslissen aan welke activiteiten ze wilden deelnemen.

Dit alles werd omlijst met bijzondere mobiele optredens en acts. De catering was in festivalstijl vanuit aangeklede kookstations, zodat de deelnemers zelf konden bepalen wanneer en wat ze aten (keuze uit 10 verschillende gerechten). Een muzikale uitsmijter van een Nederlands band op het grote podium zorgde voor een prachtig einde van deze feestelijke dag.


Waterwolftunnel officieel geopend

De Waterwolftunnel, tussen Aalsmeer en Oude Meer onder de Ringvaart door en onderdeel van de nieuwe N201 is maandagmiddag 22 april eindelijk geopend.

Een stoet oldtimers nam de tunnel officieel in gebruik.
 
De ingezetenen van de eerste wagen waren Johan Remkes, Commissaris van de Koningin, Elisabeth Post, Gedeputeerde Mobiliteit & Financiën, Theo van Eijk, Burgemeester van Aalsmeer, Bevoegd Gezag Waterwolftunnel, Theo Weterings, Burgemeester Haarlemmermeer, Adviseur Bevoegd Gezag Waterwolftunnel. 
 
Mobile Street Food verzorgde de lunch vanaf een originele Piaggio Ape!


Buddha to Buddha / Harley Davidson lancering

Harley Davidson ontwikkelde samen met Buddha to Buddha een custom made motor!

Om een bijzonder huwelijk te vieren was het gisteren feest in Amsterdam Westpoort. Stoer sieradenmerk Buddha to Buddha en stoere motorfietsenwinkel Harley Davidson Amsterdam hebben elkaar gevonden en uit die verbintenis werd een bijzondere motorfiets geboren. Ze noemen hem: ‘Buddha Streetglide Bagger’ . Bij deze lancering hoorde natuurlijk stoere happen! De Burgers en Beer werden verzorgd door Mobile Street Food.


Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835