Table Bites

Van basic tot luxe!
Table Bites

Lekker knabbelen

Laat uw gasten genieten van leuke en lekkere hapjes op tafel. Van basic tot luxe. Altijd iets te knabbelen met de heerlijke Table Bites van Mobile Street Food! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van onze arrangementen.

Basic

Bestaat uit op de BBQ gekruide noten met zeezout, een puntzak gefrituurde tortilla met spicy tomatensalsa en groente crudités met yoghurt kruidendip. Een ware smaakexplosie!

Bread & Oil

Bij dit arragement krijg je diverse soorten vers afgebakken molenbrood, zuurdesem en focaccia met huisgemaakte tapenade van Taggiasche olijven. Je kunt er eventueel ook nog olijfolie en aioli bijkrijgen. Waan je in mediterraanse sferen!

Luxury

Voor de luxepoezen bieden wij een plankje Manchego en Parmezaanse kaas, huisgemarineerde Taggiasche olijven en een puntzak groentechips. Lekker en geraffineerd!

Luxury ‘Italy’

Ben je gek op de Italiaanse keuken? Dan bieden wij een plankje Italiaanse vleeswaren: Salami Cacitore, Spinata Romana en Iberico ham en huisgemaakte crostini’s met tomatentapenade en tapenade van portobello en truffel. Proef Italië!

Mokums plankje

Last but not least, een borrelplankje geïnspireerd op onze eigen hoofdstad Amsterdam. Op deze plank vind je:

  • Amsterdamse ossen- en leverworst
  • Droge worst van Brandt & Levie (zwarte peper - venkelzaad - rozemarijn)
  • Old Amsterdam en jong belegen komijnekaas met Zaanse mosterdmayonaise
  • Damrakker (donker meergranenbrood) met huisgemaakte kruidenboter en knoflookdip
  • Amsterdams zuur (uien en augurkjes)
  • Vers gebrande Jan Gotjé noten
 
 

Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835