Let's Curry!

Curry's uit de gietijzeren pannen!
Let's Curry!

India!

We haalden onze inspiratie uit de Indiase keuken en met onze voorliefde voor open vuur en pittige curry’s was Let’s Curry! al snel geboren.

Wat eten we?

Wij presenteren 2 soorten huisgemaakte curry’s zonder toevoeging van conserveringsmiddelen.....100% dagvers!
  • Een heerlijke gele curry met geroosterde kippendijtjes, kokos en limoenblad
  • Een pittige rode curry met gegrilde pompoen, aubergine en kikkererwten.

Beide geserveerd met kruidige basmatirijst, kokos-noten mengsel en een crispy cole pickle. Uiteraard geserveerd in een stoere recyclebare currybox.

    

 

Dutch Oven

In Zuid-Afrika noemt met de Dutch Oven ook wel een Plat Potjie. Ook al doet de naam “Dutch Oven” vermoeden dat het iets Nederlands is, het zijn met name de Indiase inwoners die erg bedreven zijn in het werken met gietijzeren pannen. Verwarmd door smeulend beukenhout i.c.m. de geur van de specifieke specerijen die wij gebruiken, wanen de gasten zich direct in Zuid-Azië! De compacte afmeting van dit stalen bouwwerk maken dit concept eenvoudig inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Houd je wel rekening met open vuur…..wij doen liever geen concessies ;)

Broodtafel erbij?

Ons curryconcept is eventueel uit te breiden met een complete broodtafel. Deze tafel staat vol met vers afgebakken naan- en Turks brood, spicy spread van kikkererwten en geroosterde paprika en een dip van komkommer, yoghurt en koriander.
 
 

Offerte aanvragen
Bel ons: 0297 750835